Birmot u bende beğenmedim hiç ilgilenmiyolar bile...
Printable View
bugün bursa banoto dan aradılar. Aracın hala bende olup olmadığını sordular ve direksiyon mili ile alakalı olarak bir geri çağırma kampanyası olduğunu söylediler. Aracın direksiyonunda da sorun olduğunu söyledim. Haftaya götüreceğim aracı. detaylı bilgi alınca tekrar yazarım...
aracınız kaç model ve sadece gplerde böyle bir sıkıntı varmış ?
aracı götürdüm servise. direksiyon milini değiştirdiklerini söylediler.
tık tık ses hala devam ediyor. değiştirip değiştirmediklerinden şüphelendim şimdi bunu yazarken.
Bu mil değiştirme işi her modele ve garantisi bitmiş araçlara da uygulanıyormu ??
normalde geri çağırmalarda yapılan işlem direksiyon milinin yeniden torklanması aslında
size neden değiştirmişler anlayamadım isterseniz arayıp benim direksiyon milim torklandımı değiştimi diye bir daha sorun bakalım ne diyecekler
Benim de (garantisi bitmiş 2007 GP) direksiyon milinin bir parçasını da değiştirmişlerdi. Eğer bu milin torku belli değerdeyse sadece tekrar torkluyorlarmış, eğer bunun üzerinde veya altındaysa o mili değiştiriyorlarmış.
Değiştirdilerse şöyle anlayabiliriz; pedalların üzerinde şaftlı bir mil var, o paslıysa değişmemiştir, çok yeni görünüyorsa değişmiştir ;)
Selam arkadaşlar bende katır kutur sesler geliyor bende masrafın yüksek olmasından korkuyorum ilk yazan arkadaş şu yağlama işlemi böyle bir sorun içinmi yapıldı ve ücreti nekadar şimdiden teşekkürler.
evet sesler için yağlandı.garantin bitmişse ne ücret alırlar bilemiyorum.