Bence başarılılar. Sorunun çözüleceğini düşünüyorum.
Bence başarılılar. Sorunun çözüleceğini düşünüyorum.
Genel itibariyle bende iyi şeyler duymuyorum birmotla ilgili...
Ama 1 seneden beridir istanbul'daki zincirlikuyu ve beylikdüzü oldukça iyi diye biliyorum...
Çoğu devlet dairesine dönmüş diyeceğim ama en son 1 ay önce bir iş için Erdek Vergi dairesine gittim...Özel bankadan daha ilgiliydiler...
Devlet daireleri bile düzeliyor![]()
Konu Fuzuli tarafından (15/11/2008 Saat 22:46 ) değiştirilmiştir. Sebep: harf yanlışları...
Gecmis olsun, kabullenmemeleri gercekten can sıkıcı....
gülüncek bi durum hemde cok komikk....üzerine düşmeni tavsiye edebilirim hakkını araaaa ..
Aynı olay benim Seat ibizanın başına geldi adamlar lpg ecusunu + kutuba bağlayarak şaseden yakmışlardı ve kabul etmiyorlardı? sağlan götürdüm 450 ytl masrafla çıkardım aracı sonra sanayide usta bir elektronikçi arkadaş lehimleyerek 80 ytl ye ecu yü kurtardı nalet olsun kayadibi seat a. ve onun çok bilmiş servis şefi yusuf balıkçıya. Adam bir de utanmadan mahkemeye verin demez mi?
![]()
beylikdüzü birmottan aldım arabayı bende pek memnun sayılmam ilgisizlik alakasızlık zaten diz boyu, 10000 km bakımı orda yaptırdım ,ondan önce de kaportayla ilgili gittim ,beylikdüzü birmot aslında çokta kötü bir yer değil, ama çokta iyi sayılmaz tabiki.ama birmotun bir müşterisi olarak, bu hasarı sen veya onlar yapmış olsa bile sonuçta çok büyük bir hasar olmadığını da ifade ediyorsun, hatasız kul olmaz misali, senin gönlün hoş olsun diye bunu üstlenmeleri gerekirdi sonuçta müşteri menuniyeti kendi kayıpları olur reklam olma yeter ki, birmoto yarın gidecem arabayla ilgili ufak tefek şikayetlerim var bu konuyuda dile getiririm..geçmiş olsun .
Saolun Üstüne Düştüm Ve Tampona Pasta Cila Yapıldı Bir Kısım Çizikler Ortadan Kalktı.Fakat Çarpılan bölgede hala ufak taş izleri duruyo yani elinizle bi kontrol etseniz pürüzsüzlüğü fark edicek derecede.Yinede Herkese Teşekkürler.Allahtan Daha da Büyük Bir Hasar Olabilirdi Bunada Şükür.![]()
GP 1.4 Active 77Hp + Vw Caddy Comfortline 1.6 TDI 105 hp
6 ay sonunda savaşı kazandın demek..bu kadar gecirtirmeleri büyük ayıp..
Birmot İşte Yırtamayacaklarını anladılar olsa gerek
![]()
GP 1.4 Active 77Hp + Vw Caddy Comfortline 1.6 TDI 105 hp
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri