Sayfa 1/3 123 SonSon
41 sonuçtan 1 ile 20 arası

Konu: Arabası çizilenlere katıldım :(

Mehmet U.
    LTAB Riddle - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 122

Standart Arabası çizilenlere katıldım :(

Arkadaşlar ,dünyada sadece yer işgal eden şahsiyetin teki arabamın yanından geçerken bi tarafı boydan boya anahtarla çizmiş. Çizikler bazı yerlerde derin tırnak giriyor.

Autoking ve Ziebart bu işi lokal olarak yapıyor sanırım . Kaskom İsviçre Sigortadan mini hasar geçerli olurmu. Olmazsa 1 metrelik bi çiziği yaptırmak bana ne kadara mal olur. kasko poliçemi yeniletmemi beklemeye değermi ? ve bu işi Ankara da en iyi neresi yapar ? Teşekkürler

kerem kerem
    Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır. xmen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 37

son günlerde bu tip olaylar çok olmaya başladı. ben de kendimce çözümler buldum;

arabamı hiç yıkatmıyorum böylece dikkat çekmiyor.

bu arada geçmiş olsun. servise git eğer yoğun olmaz ise 3 günde hallediyorlar kaskodan
    tabiki kaskon yanıyor....

kazasız belasız sürüşler

recep volkan öner
    byrvo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    35 RV 755
    Edilen teşekkür: 71

Büyük geçmiş olsun... Tamirat konusunda aynen Xmen'in dediği gibi.. Ben iki tane ilk öğretim okulu, bir tane de lisenin tam ortasında oturuyorum ve aracım siyah.. Halimi siz düşünün.. Geçen gün markete uğradım, içeride bir çocuk (ilk öğretim) , elinde bir sopa "Gelirken tam 29 arabaya vurdum." diyordu! Dövsen dövülmez..
    hmmmmmmmm......

Green

Kemal Özsu
    plastro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Mersin
    Rengi
    Evo Beyaz
    Plaka
    33 VEN 90
    Edilen teşekkür: 786

Geçmiş olsun her şehirde var herhalde bu tip insanlar

sami üzmezoğlu
    sarpines - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Tekirdağ
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 20

bu tip insanlar sürüyle var her şehirde arabaya kameramı koyacaz ne yapacaz yolda görünce hemen sorgusuz dalalım ne diyim böyle yapıncada olmuyor onun seviyesine iniyon şaşırdım kaldım artık insan değil bunlar çünkü

ahmet gönen
    ahmT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Mersin
    Rengi
    Granit Gri
    Plaka
    33TH191
    Edilen teşekkür: 61

benim arabamıda bayramda küçük bir çocuk bisikletle çarpması sonucu sol ön çamurluk 30 cm çizildi ... araba koç alyans tarafından kaskolu kaskoda bulanan bir özellik varmış kasko delinmeden 20 cm den 4 hak veriyolarmış ufak tefek çizikler için . hafta içi bir gün arabayı bırakmayı düşünüyorum 4 haktan 2 si gidecek 30 cm olduğu için ama kasko delinmemesi büyük şans sonuçta ufak çizikleri bile enaz 60 liradan yapıyolar.. kaskonda böyle bir özellik varmı araştır derim ...
    Konu erdiyilmaz tarafından (21/10/2008 Saat 03:30 ) değiştirilmiştir. Sebep: yazı tipi

yasin duzenli
    SeaMaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Metalik Beyaz
    Plaka
    34 TN 6268
    Edilen teşekkür: 54

benim arabayı da 2 gun önce cizmişler, 2 tane 5 cm ama biraz derin şansa falan neden görmezki insan, bi görseydim yapanı, resmen anahtar çiziği, bunu yapana ne dersiniz? ahhh bi görseydim.................

ömer özer
    siromar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Konya
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 244

aslında verecen kaputa elektrigi, oyle bırakacan arabayı, dokunanı carpacak araba, hatta bayacak oraya Aynı şu sinek avlayan mor ışıklar varya öyle pat pat düşecek arabaya dokunanlar
    cok geçmiş olsun arkadaşım ne yazıkki kıskançlık duygusu hakim insanlarla dolu bir ülkede yaşıyoruz

Murat YANIK
    Linos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Bolero Kırmızı
    Plaka
    06 BE 7673
    Edilen teşekkür: 1268

Geçmiş olsun Mehmet... Çok can sıkıcı bir durum!

zafer kaplan
    zaferkaplan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 237

geçmiş olsun mehmet üzücü ve sıkıcı bi durum bendede var aynı sorun dünyada böyle yaratıklar oldukça diyecek ve yapacak pek bişey yok

ERCan Bütün
    ERC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 336

oncelikle herkese gecmis olsun.Ardakaslar bende de var ayni sorun yaklasik 2 ay kadar once basima geldi ve sol kapida 40-50 cm uzunlugunda cizik var astar gozukuyor cogu yerde o bolgeyi pasta cila yaptim gecmedi tabi heleki yikatinca siritiyor ama ben de boyatmakta istemiyorum tabiki bu durumda boyanmadan parca onarma nasil yapilabilirnir.gerci sanirim yapilicak birse yok pasta ciladan sonra ama fikirlerinizi paylasirsaniz...
    Forever DJ Tiestooooooooooooooo...absolutely Trance dj in the universe...

c®ax .........
    krakercocuk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 1512

lokal boya görecek kacarı yok
    ----------Captain Crax ------------
    gün gelecek benimde puntom olacak

ERCan Bütün
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Egzotik Kırmızı

local boya daha da siritmaz mi ki.

Arda BULUT
    ABNEW - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 4298

Ercan hasara ve yapan yere göre değişiyor.Autoking in uygulamaları genelde iyi...

ERCan Bütün
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Egzotik Kırmızı

arda abi nedir bu autoking yaw.ucuz falan mi herkes auto king dio.birde istanbul icin onlara ulasacagim telefon adres falan bilen yazarsa bana ve herkese yardimci olmus olur

Arda BULUT
    ABNEW - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 4298

Alıntı ERC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arda abi nedir bu autoking yaw.ucuz falan mi herkes auto king dio.birde istanbul icin onlara ulasacagim telefon adres falan bilen yazarsa bana ve herkese yardimci olmus olur
    Kasko firmasına göre değişse de ufak tefek hasar ve çizikleri ücretsiz olarak tamir eden ya da onaran servisler.Oldukça profesyonel olarak çalışıyorlar...

c®ax .........
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Yok

ercan buradan istanbul kingleri görebilirsin

AUTO KING / SERVİS İSTASYONLARI

alıntı: kraker cocuk

kasko teminatlarının içinde mevcut olan ücretsiz mini onarım maddesi kasko poliçenizde yazıyorsa..autoking firması bu hizmeti vermektedir..tutanak tutturmaya gerek yoktur..ancak yukarıda dendiği gibi yıllık oranda:3 * 30 cm gibi bir kotası vardır bu hizmet hasarsızlık indiriminin bozulmasına etken değildir..kaskoların sunduğu küçük bir jestdir. ancak sunuda belirteyim bazı autoking firmalarında bu hizmet biraz sallapati işlenmektir verilen hizmette..aracınızı onarımdan çıktıktan sonra boya gören bolgeleri 3-4 farklı gün ışığında kontrol ediniz..ağarma - renk tutmaması gibi etkenlere dikkat ediniz..gölge , güneş , ısıklı kapalı mekan gibi yerlerde hemen kontrol edin aksi takdirde zaman gecırmeden işlemin tekrar yapılmasını talep edin..

bu arada aracın çizik bolgesinin fotoğrafını çekip koyarsan, daha önce bu hizmetten yararlanan arkadaslar A.king in bu problemi çözüp çözemeyecegi hakkında yorum yapabilir...geçmis olsun

18. Bu mesajı için 2 kişi krakercocuk'ye teşekkür etti:

ERC

Mehmet U.
    LTAB Riddle - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 122

Teşekkürler arkadaşlar Ziebart veya Autokingin yolunu tutacam artık sonucu buraya yazarım .

yaşar k.
    GP61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Trabzon
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 53

Alıntı krakercocuk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ercan buradan istanbul kingleri görebilirsin

AUTO KING / SERVİS İSTASYONLARI

alıntı: kraker cocuk

kasko teminatlarının içinde mevcut olan ücretsiz mini onarım maddesi kasko poliçenizde yazıyorsa..autoking firması bu hizmeti vermektedir..tutanak tutturmaya gerek yoktur..ancak yukarıda dendiği gibi yıllık oranda:3 * 30 cm gibi bir kotası vardır bu hizmet hasarsızlık indiriminin bozulmasına etken değildir..kaskoların sunduğu küçük bir jestdir. ancak sunuda belirteyim bazı autoking firmalarında bu hizmet biraz sallapati işlenmektir verilen hizmette..aracınızı onarımdan çıktıktan sonra boya gören bolgeleri 3-4 farklı gün ışığında kontrol ediniz..ağarma - renk tutmaması gibi etkenlere dikkat ediniz..gölge , güneş , ısıklı kapalı mekan gibi yerlerde hemen kontrol edin aksi takdirde zaman gecırmeden işlemin tekrar yapılmasını talep edin..

bu arada aracın çizik bolgesinin fotoğrafını çekip koyarsan, daha önce bu hizmetten yararlanan arkadaslar A.king in bu problemi çözüp çözemeyecegi hakkında yorum yapabilir...geçmis olsun
    autoking ilk gelişlerde minik olup olmadığına bakmıyor.Kapı+marşpiyenin boyanması minik onarım olmuyor heralde.Bize denilen ilk gelişinizde ücretsiz karşılıyoruz.

c®ax .........
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Yok

40-50 cm ise mını onarım olur..burada kapı komple boyanmıyor cunku...ilk gelişlerın bedelsız karsılanması durumunu bılmıorm bana o sekılde bı ımkan solemedıler ızmırde ve cevremde de duymadım bole bısey..belkıde vardır bılemem.

Sayfa 1/3 123 SonSon