firatcim saol yrn konusayim bakiyim bi ne diyecekler...ama eger yaptiricaksam tanidigim ustada yaptiririm ama lokal boya cok siritiyor elememek en ii si boyle seyleri...
Printable View
firatcim saol yrn konusayim bakiyim bi ne diyecekler...ama eger yaptiricaksam tanidigim ustada yaptiririm ama lokal boya cok siritiyor elememek en ii si boyle seyleri...
Daha önce başka bir linkede yazmıştım bunu.. Herkes tarafından tavsiye edilen Autoking aracımın kapısını resmen farklı renge boyadı :agiskavgasi:Biraz araştırırsanız bu tarz şikayetlerin sayısının az olmadığını görürsünüz.. Tabi ki çok memnun kalanlarda var, bunun en önemliş nedeni şubeler arasında kalite farkı bulunması.. :whip0000:İşin standartı yok, kurumsallaşma sadece görsellikte kalmış. Antetli kağıtla, internet sitesinde yazılı misyon ve vizyonla olmuyor bu işler..
demekki görüyoruzki izmirdeki arkadaslar bu durumdan oldukça sikayetçi..diğer illerdeki uygulamaları bilmiyorum ama bizim kingde problem varmış hakkaten.. yorumları görünce bunun kanaatine vardım..
şubeler arasında kalite farkı varsa ankarada iki bayi var hangisine arabayı yaptırsak?? Randevu aldığımız gün de yarın..Nerdeyse 1ay sonrasına randevu verdiler autokingden.
İzmirde ben de çok haşarı gördüm veletleri. Hele bir tanesi park etmiş arabanın lastiğinin yanında şişeyi yere atarak kırdı. Milletçe kafayı yedik heralde.
bence servise bi goster sanirim senin 2 kapida cizik
.eger gocme varsa kapiyi komple boyamak gerekiyo.benim 5cmlik derin bi cizik vardi ben anlayamadim gocmede varmis.serviste kapinin komple boyanmasi gerektigini soylediler ve ustasi boyatmamami satarken rutus yaptirmami tavsiye etti..cunki alan adama cizik icin boyattirdigini solediginde inanmicaktir.tavsiyem cok kotu diilse boyle kullanman.
S.a sanırım daha kötüsü 1 bucuk hafta önce benim başıma geldii çok büyük gecmiş olsun bize :(
arkdaşım öncelikle geçmiş olsun ..kapı hasarın için sanırım lokal boya yapmaktan başka çare yok...mini onarım yapan firmalar da 30 cm kadar olması lazım bedelsiz yapıyorlar..
king veya autojetfiks diye bir araştırmanı tavsiye ederim Zibartta ve otowax lar da da yapılıyor diye duydum...iyi şanslar...
arkadaşlar , servis ile ilgli sorunlarınıza da veya hasar durumunda bana ulaşabilirsiniz..Operasyonel kiralama ve servis işleri yaprığımızdan elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışırım...
arkadaşlar ben arnıza yeni katılıyorum.benim puntoyada öğrencimin biri bikaç tepik atmış sağ ön kapı çökmüş. servise götürdüm ama yapmayı becerememişler haala belli oluyo.tabiiki ben bu afyondaki akhanlar servisine para ödemesi yapmadım ama başka bi servise götürmeyi düşünüyorum.onların yaptığı bu işçiliğin üzerine başka servis de düzeltmeye çalışırsa arabam daha kötü olur mu.kapı hafif içe doğru çökük halaa belli yani, boyası falan da yapıldı.ne yapacağımı bilmiyorum...
öncelikle geçmiş olsun herksin başına gelen bişi bu. bazı insanlar gerçi bunlara insan denmez ama, kendilerini bu şekilde ifade etmeye çalışıyolar, neden böyle yaptıklarını anlayamadım ama benimde başıma geldi. puntomu aldığım ilk akşam çizdiler nazarlık olsun dedik geçiştirdik bizde. ama seninki dediğine göre derinmiş. ama cana gelecek olan mala gelsn ya okadarda takmaya gerek yok;)
arkadaslar arabamı bende sıfır aldım ve benımkınıde kendını bılmezin biri sag on camurluktan sol on kapının baslangıcına kadar cızmıs hemde kesıcı bır seyle derin lokal boya sırıtır dediler (rock siyah) yapıcak bır sey yok . :( :(
volkan geçmiş olsun insanın çok zoruna gider ama malesef yapacak bişey yok morelini bozmamaya çalış.
arkadaşlar benim başımadan da ne yazıkki böyle birşey geldi kaputun üzerine çocuklar cin ali resmi yapmışlar ne yapacağım bilmiyorum sağ tarafı boydan boya çizmişler arka bagaj kapısının üzerinde matematik çalışmışlar yarın pasta cilaya götüreceğim inşallah düzelir çizikler üzerinde elinizle sürtme yaptığınızda gidiyor bir kısmında ise çiziğin içerisine tırnak giriyor sizce ziebart yaptırsam gidermi ve kaça mal olur bir de piyasa da satılan çizik kalemleri var bir yararı olur mu acaba