fiatın taktığı opar balatanın aynısı
ya aracın aksamlarından pek bir haberin yok
veyahutta fiyat araştırması yapmayı bilmiyorsun arkadaşım
kapalıçarşı zihniyetine sahibim ben
bilmem hiç kapalıçarşıdan tanıdığın var mı?
ayrıca kusura bakma da bakımlarını yaptırırken verdiğim paraları çıkaramadığım sürece arabamı satmayı da düşünmüyorum...
sen kendini fiat a emanet etmişsin
ver aynı parçaları bana oturur ben kendimde takarım
her parçanın aksamının zaten numaraları belli
yazıyorsun onları listeden canım arkadaşım
mesela 10000 km bakım yaptıran arkadaş listesinin fotokopisinin resmini koymuş
işine gelir gelmez
oradaki parçalarının numaralarını yazarsan isimlerini yazarsan
gider dışarıdan alır takarsın
garantin bitincede 40000 km için aynı listeleri takip edersin
parçalarının isimlerini yazarsın gider taktırırsın
balata için o kadar fiyat farkı olmaz demişsin ama pek senin fiat la alakan olduğunu sanmıyorum
tek bir jant kapağı için 36 ytl+kdv isteniyor
aynı jant kapağını ben fiattan 7 ytl ye aldırıyorum...
o yüzden sen bu forumu iyi takip et ki biraz daha bilgilen...
burada kesiyorum bu atışma tavrını...

Alıntı buremir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Çok güzel yazmışsın fakat kendii kendini suçluyorsun zaten hem pahalı diye servise iş yaptırma hem garantisi bitmeden serviste neleri yaptırabilirim diye fikir al kendinizi yoldurmak istemiyorsanız ustanıza gitmeye devam edin derim ben yada garantili araç almayın ben bu forumun amacının tüketicilerin bilgilerini şikayetlerini paylaşması olarak biliyordum uyanıklık yada servislerden çıkar elde etmek değil bir de diyorsunuz ki her zaman biz haklı olmalıyız haklısınız zaten çok haklısınız bende bir tavsiyede bulunayım eğer ustanız yanlışlıkla aracınıza zarar verirse yada bir hata yaparsa servise gidebilirsiniz garantidennn ( bu arada ben servis sahibi değilim )sadece yorumunuzu doğru bulmadığım için yazdım iyi forumlar...not: bir balata değişiminde bu kadar far olmaz olursa da kalite farkı muhakkaktır...