debriyaj balatası aracın motoru sıcakken küçük viteslerde silkeler servis test etsin belki o anda olmamıştır bence açıp baktır garantiden değiştirmişlerdi benim aracın balatayı fabrika hatasıydı :cool0000:
Printable View
aynen geri vitese takarken bazen tam geçmiyor 2. sefer denememde aşırı derecede cırlama sesi yapıyor ama geçmeyince 1 e atıp tekrar deniyorum geriye hiç cırlamadan çok rahat çok rahat geçiyor ama şimdi kafama takıldı benim araç daha yeni ilk aldığımdada aynı sorun vardı şimdide var napmam lazım benim
Valla benim alet daha 2500km'de,e bişi olmasın artık tabi.Clio RSİ'ımı 40k'da alıp 175k'da sattım,arabayı yırta yırta kullandım yarıyarıya ve balatasını falan da değişmedim.Bu otomobille ilgili kuşkularım inşallah doğru cıkmaz.
2 yada 3 kez bende dik yokuşlarda kokuttum bayağı balatayı.
şimdi bazen titreme yapıyor benim arac 63 binde , 80 bine kadar dayanır sanırım o kadar dayanırsa Fiat için iyidir. normal kullanımda bile fiat parçaları çok uzun ömürlü değil.
b
biraz endiselenmedim deil ama servis acıp bakarak kontrol etmek cok zahmetli bi iş deneyerek kontrol ederiz ancak dedi ve deneyerk bişy olmadıgını soyledi işin kotusu arabda simdide bişey yok ama dedigim gibi birinci vitese yururken attıgımda yapacakmıs gibi geliyor
arkadaşlar bendede aynı sorun 2 gün önce oldu sadece küçük viteste kalkarken titreme ama motor sıcakken bugün servise gittim motor sıcakken normal dediler yinede düşünüyorum değiştirsem mi diye daha 14.000 arabam sabah giderken hiçbir sorun yok .