yeni başlık açmadan bende servisle ilgili bir konuya buradan devam edeyim.konu başlığı açan arkadaş kusura bakmasın.geçenlerde antalya birmota gittim.geçtiğimiz yaz dönemeninde bahsetmiş olduğum klima perfonmansı için.problem olmadığı söylendi,bu arada gitmişken sis farı olayına girdim servis yetkilisi sis farı takmak için ön tamponun değişmesi gerektiğini söyledi ve yaklaşık 700 ytl civarında tutar dedi.hepimiz biliyoruzki sis farı takmak için tampon değiştirmek gerekmiyor.bende anlamaz ifadeyle ya öylemi ,ama bazı arkadaşlar taktırmış hiçbiride tampon değiştirmemiş nasıl oluyor peki dedim.o zaman ben konuyu ustabaşıyla bir görüşeyim dedi.şimdi bunu niçin yazıyorum.
(aynı zamanda bir kolçağa 200 ytl istiyorlardı)aracın garantisi bitene kadar eyvallah ama ondan sonra allah servislerin eline düşürmesin.allah ne verdiyse giydirecekler.nereden biliyorum.henüz ellerine düşmedim ama şu ufacık olayda gösteriyorki(sinek ufak ama mide bulandırıyor)ya işi bilmiyorlar,yada yada kazıklamak için fırsat kollıyorlar.