aynı şekilde garanti uzatma işlemini birmottan aracı alırken bnde yaptırdım ve ilemin tamamlanması neredeyse altı ayı bulduBu süreçiçerisinde Birmot'u defalarca aradım ve resmen adamların peşinden koşturdum..
aynı şekilde garanti uzatma işlemini birmottan aracı alırken bnde yaptırdım ve ilemin tamamlanması neredeyse altı ayı bulduBu süreçiçerisinde Birmot'u defalarca aradım ve resmen adamların peşinden koşturdum..
hmmmmmmmm......
Green
Selam arkadaşlar.Benimde aracımın arka silecek tutamağı kırıldı.Aydın Poyraza müracaat ettim.Garanti kapsamında teminini rica ettim.Bu parçanın garanti kapsamında olmadığını sileceğin kolu ile birlikte 46 ytl ye satıldığını söylediler.Kırlan parça kol ile bir bütün değil ve kola tırnakla takılıyor.Bu durumu söylediğimde illaki komple alabileceğimi söylediler yine.Sonra 1 ay sonra arayıp bitecek olan garantimi uzatıp uzatmak istemediğimi soruyorlar.Ben onlara bana silecek kolunu bile garanti etmeyen sisteme neden garanti uzatayım cevabını verdim ağızlarını açamadılar.Kısacası servisler arabayı satana kadar ilgili daha sonra hepsi kayıtsız.
Avrupa da veriyorlar arkadaşım.Ayrıca bunu da geçtim yazımda belirttiğim gibi silecek kolu sağlam.kırık olan sileceğin kendisi.illa ki komple alacaksın demeleri.yani arabayı satana kadar...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri