Alıntı volkanselvi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Dostum öncelikle benim araç 30 bin olmadı daha. Yani aracın yaptığı km, modeli ve yaşı da önemli bu gibi konularda, 2007 model benim araç ve bozuk yola çok nadir girildi bu araçla. 25 bin civarları oluştu sorunum ve 27 bin civarında randevu alarak gittim incelediler ve hallettiler şu anda 29 binler civarındayım bir sorun yaşamadım garantiden değiştikten sonra. Randevulu gitmenin servis açısından önem taşıdığı kanaatindeyim. Daha uzun ilgilenebiliyolar aracınızla randevulu gidildiği zaman. Birkaç günü çoktan geçtik herhangi bir ses yok. Sonuçta olsa bile servisin orada olduğunu bilmek güzel.
Ben her seferinde randevu alıp gittim onların verdiği tarihlerde orada oldum yani.Benim de aracım 27.000km de daha ve genelde garajda yatıyor eskisi gibi gezmiyorumda.aracı aldığım ilk gün daha servisin önünden çıkarken sesi farkettim ama daha yeni olduğu için önemsemedim.Belki dedim yaylar falan esnemiş olabilir kontrol için teslim etmeden önce lifte falan kaldırıyorlar arabayı ya belki ondandır dedim.Baktım ses kesilmedi bende randevu alıp gittim.Her seferinde aynı sonuçla geri dönmek zorunda kaldım.burada benim söylemek istediğim servisin benimle ilgilenmemesi değil gerektiği şekilde ilgi alakayı gösterdiler ama önemli olan bu değil arızanın yani sesin giderilebilmesiydi.Benim tek şikayetim sesin giderilememesi.