Başımdan geçen bir deneyimimi aktarayım arkadaşlar size:
Eski kasa Punto' m varken Ankara Oto' ya götürürdüm arabayı ve memnundum. GP' yi aldım, bir kaç ay sonra durup dururken özürli bir bayan ön tampona çarptı.Boyatmak için bir kaç servise telefon ettim, boya işi çok 3-4 günden önce veremeyiz arabayı dediler. Ankara Otodan sabah getir bir gün sonra alırsın dediler bende servisi bildiğim için sabahtan bıraktım bir gün sonra arabayı almaya gittim tamponun plaka seviyesi boyanmış altındaki çizikler boyanmamış birde boyanan yer mat duruyor işi baştan savma yapmışlar. Müşteri ile ilgilenen bayana gösterdim tamponu tamam boyatalım dediler araba 2 gün daha kaldı. Neyse işin sonunda bu sefer işte sorun yoktu olan bana oldu 4-5 gün arabasız kaldım. İnsan arabaya alışınca birde yanında araba olmayınca sanki çıplak gibi hissediyor kendini.
Sigara kullanmadığım için küllüğü kullanmam, sadece bozuk para kutusudur benim için. Arabanın içini siliyorum bir baktım küllük kapağı kırık, servisten çıktıktan sonra ilk temizlik yapışım. Servisten çıkalı 2-3 hafta geçti birde arabayı benden başkası kullanmaz ve kullanamaz.Belki benim için küllük önemsiz ama çok moralim bozuldu gidipte servise söylemedim. Bir daha oraya gitmedim ve gitmeyeceğim. Şimdi yolumun üstünde Gülverende Ali Uğurlu' ya gidiyorum ama sıradan bir servis.
Şu Kavaklıderedeki servis (Müslüm Bey) çok övüldü birde oraya bakacağım kısmetse..