triger seti değişimi için ben de bu kriterlerde, işini ehliyle yapan bir usta arıyorum Ankara'da. Umarım uygun bir yer buluruz.
Merhaba ,
Arkadaşlar ankarada guvenılır işinin ehli ve abartılı fiyat politikası olmayan mümkünse şaşmaz civarında sadece fiat grubuna bakan veya daha cok agırlıklı punto linea doblo ustune calısan sızın bıldıgınız tanıdık usta veya ozel servıs varmı ben ustamdan hıc memnun degılım ?
triger seti değişimi için ben de bu kriterlerde, işini ehliyle yapan bir usta arıyorum Ankara'da. Umarım uygun bir yer buluruz.
Mehmet Ustaya gidebilirsiniz. Yeri Şaşmazda Emci Oto Fiat Servis (T. İş Bankası Şaşmaz yanında)
Ankara'da fiat özel servis hizmetini en iyi alacağın firma kuşkusuz Emci Oto. Arabanı güvenle emanet edebileceğin nadir ustalardan birisi Mehmet Usta.
Özel servisi bilmemde tabii iyidir ama Kavaklıdere varken önce bir gidip fiyat alın sonra kıyaslayın derim ben. Ben multiair trigeri 380 TL.ye değiştirdim.
Bütün yetkili servislerden fiyat almadan özel servislere gitmeyin. +3 yaş puntolara genel bakım 300 tl kdv dahil ücreti vermişlerdi geçen ay.
Konu dışı bir soru olacak ama aracınız kaç model ve kaç kmdeyken triger kayışını değiştirdiniz?
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri