Alıntı SinanTR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
çok geçmiş olsun

araç orjinalliği bozulacak bi durum yok bence yetkili servis komple tamponu değişir yüksek hasar çıkarır aracı satarken de alıcı fiyatı kırmaya uğraşır bi ton laf anlatmaya uğraşırsınız

ben yerinizde olsam adam kabul ediyorsa götürürüm kaportacıya masrafı cepten öderse tamponu söktürür plastik tampon tamir eden bi yerde yaptırır boyatırım hem aracınıza hasar işlenmez hasarsızlığınız bozulmaz hemde orjinal tamponu atmamış olursunuz satarken de plastik aksam olduğu için hasarı var ama sadece tampon boyandı diyince biraz daha anlatması kolay olur
karşı taraf izin günümde kaza yaptım diye servise gitmeyin dedi.. fazla masraf çıkartırsa sigorta benim maaştan keser dedi hatta patronum

cebinden hiç yaptırmaz yani.. tampon tamirlik çekiçlik olsa bende sizin gibi dusunurdum ama 3-4 farklı yerden plastik kırılmış

bagaj havuzu da stepneye kadar dayanmış.. orda da işlem olacak yani..lastik yerinden çıkmıyor

en iyi çözüm servis olacak sanırım bu durumda.. satarken de video çektim resimler var.. içine sinen alır. pert olmadı ya araç.. kaporta değil motor değil..direkler eğil..

tutanağı tuttuk..

mapfre sigorta karşı taraf.. anlaşmalı olduğu yerlere baktım fiat servis hepsi ile anlaşmalı değil

bana yakın fiat a götürsem bakmayacaklar mı acaba