Alıntı Tunaboylu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Öncelikle servisimizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederim. Yaşadığınız olayda bir yanlışımız var mı acaba diye çuvaldızı kendimize batırmak adına durumu araştırdım. Bahsettiğiniz servisi biraz önce bizzat arayarak motor arıza ışığım yandı ne yapabiliriz dedim. Kendileri de bana Salı gününe randevu yazabiliriz ve arıza tespit ücreti 150 lira dedi. Ben o servisi arayıp 4 de basıp servise bağlanıp Hasan Bey'den bilgi aldım. İsterseniz siz de arayabilirsiniz teyit etmek adına. Sonuç itibarıyla bahsettiğiniz serviste bizden daha çok bir ücret talep ediliyor ve onlarda randevu veriyorlar. Forum siteleri bilgi paylaşımı için çok önemli yerlerdir. Birçok insan bu bilgilere göre haraket etmektedir. Bu yüzden buralar da doğru bilgileri paylaşmaya özen gösterirsek yarın öbür gün biz de yanlış yönlendirilmiş olmayız.
Malesef servisinizi tercih edemedim tekleyen ve arza ışığı yakan aracımı bu saatten sonra bakamayız diyerek servisinize almadınız.Her yer randevu ile çalışıyor doğrudur ve ben bakım için değil yolda arza çıkardığı için servisinizin geldim ama kapısına gelmiş arabası yolda sıkıntı çıkarmış birisini de göndermek kurumsallık falan değil kusura bakmayın ben oraya sizin yazdıklarınızı okuyarak güvenle gitmiştim (bizzat sizin yazdıklarınıza ) ama gördüğüm muameleye bak ekim ayına ait faturası bende olması gerekiyor bulduğumda onu da size ileteceğim Talha Bey,