Alıntı halilimo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Normalden fazla titriyorsa motor kulaklari degisince gecer maliyetide azdir. Serviste yaptirmanizada gerek yok yari fiyatina sanayide yapilir. Kulaklarin iclerindeki sert lastik zamanla ozelligini kaybedip yumsuyor. Yaginizida mobil yada castrol ile degistirirseniz titresim minimuma iner. Lounge ile easy arasindaki yalitimi bakmadan birsey diyemeyiz. Fiatin ne yapcagi belli olmuyor. Bu arada yalitim motor, yol, lastik sesini minimuma indirir. Aracin bilgilerini soruldugu halde acikca belirtmemissiniz. Model yili, km, en son ne zmn bakim yapildi, hangi yag konuldu. Biraz klavyeyi konustur da.

hocam suan bilgi vermek istemiyorum araç hakkında pek servise afişe olmak istemiyorum servis ve tofasla ugrasıyoruım . kısa bir süre sonra bilgi veririm.klavyeyi dans ettirecem yakında
bugun avm de bir punto cuyu yakaladım rica ettim dizel di onunda grandepunto modeliydi onun eski olanı paketi düşük dedi bana hatta neyse ben oturdum direksiyona çalışıtrdım ..ve sonuç yag gibi sessiz bir araç sordum .. benim durumumu oda baktı benim arabama sagolsun hak verdi bana .araç baya rahattı tireşim yok gibi bişeydi . benimkine geçtik ve traktor tırın tırın tırın .adam dedi ihmal etmeyin diye .
şunu anladım iş yalıtım farkından değilmiş bunu gördüm içim rahatladı . lastiklerim yeni sayılır micelehin energy modeli . bakımı yeni yapıldı castrol motor yağı kullanıldı / hava filitresi / yakıt filitresi / motor yıkması vs de yapıldı serviste. vites halatlarıda yağlandı galiba servisin dediğine göre

yalnız şunu soracam servis buğu yapan stop lara hiç bir şey yapmıyor temizliyor temizliyor veriyor resim vs çekmiştim onlarıda gönderdim.. buğu sorununun çözümü yokmu servis çok doğal diyor araba çalışıca kurur diyor ya çamaşırmı bu şaka gibi .
bu şeyide sordum yerli üretim stoplar lar yapıyormuş diye buğuyu sadece bana dediikleri bütün stoplarımız ithal dir öyle birşey asla yok dedi hatta mako markasınıda bilmedikllerini söyledi tofastan görüştüğüm yetkili ..

bunlar biliyor ama görmedim duymadım felsefesini uyguluyorlar resmen.forum da da herkes yalan yazıyor itibar etmeyin diyip sıyrılıyorlar