Merhaba;
2009 model 1.3mjet GrandePunto aracım var. Araç 145000 km'ye dayandı, garanti çoktan bitti. Şimdiye kadar 2 sefer hariç hep bakımları Fiat yetkili servise götürdüm. Genelde de Tan Servis'e gittim. Hizmetten memnunum fakat fiyat sanki biraz tuzlu oluyor.
Aracımda 120000 km.de çıkan direksiyon arızası Tan Oto'da %100 servis garantili olarak giderildi.
Sanayide periyodik bakım için 2 ustaya götürdüm, memnun kalmadım.
Yetkili servise devam edeyim mi? Sanayiye mi götüreyim çok kararsızım.
Siz ne tavsiye edersiniz? Sanayi mi, Servis mi? Sanayide bildiğiniz iyi bir usta var mıdır?
Kavaklıdereyi övüyorlar orayı gidebilirsiniz
İyi bir usta bulursanız sanayide orayada gösterebilirsiniz
Yetkili servis hariç varsa bende bu konuda arastirmadiyim.
Yetkilinin hepsi aynı.herkesin yakındığı FIYAT.kavaklisi falan fark etmiyor pahaliii
Kesinlikle katılıyorum.Forumda bazı insanlar tutturmuşlar illa yetkili servis diye.Neymiş yetkili servis çok ilgileniyormuş, arabayı tanıyormuş vs vs. (Kronik sorun varsa lafım yok.Sonuçta kendi markasının arızasını ve çözümünü aktarıyorlar servislere) Sanayide herhangi bir servise götürdüğün zaman adamla 3-5 kuruşun pazarlığını yapıp, yetkili servise gelince dışarda istenen tutarın minumum 200TL fazlasını ses çıkartmadan paşa paşa ödemeyi maharet sanıyorlar. Valla fazla paranız varsa 200TL'yi sokakta her hangi bir insana verin oda sizinle gayet güzel ilgilenir güler yüz gösterir...
Bende tüm bakımları sanayide ustama yaptırıyorum. Ancak motorun içine müdahale olacak hiçbir işlemi tamire vermedim. En basitinden şöyle söyleyeyim serviste sadece ön ısıtma buji değişimini bile iki tanesini 180tl ye giderek yaptırdım. Araç euro5 ss dizel
Arkadaşımızın basina gelen yeni bir olay motoru;
Konu yeni;
https://forum.grandepuntotr.com/yaki...im-lutfen.html
Konu Ezeldenberi tarafından (29/05/2016 Saat 17:18 ) değiştirilmiştir.
Zafer bey konuyu örnek göstermişsiniz ama sizde bir sanayiye giden olarak biliyorsunuzdur ki 5 parmağın beşi bir değil. Başıma gelen bir durumu kısaca aktarayım.
Puntodan önce 0Km peugeot 207 marka araç almıştım. 2500km kullandıktan sonra garantisi bozulmamak üzere peugeotda LPG taktırdım. 10.000km kullanıp aracı periyodik bakıma götürdüm.Bakımdan sonra fark ettim ki araç soğukken ayağımı gaza dokundurup çekince devir 400 lere kadar düşüyor eger gaz vermezsem sarsılıp stop ediyor. Defalarca servise gidip sorunu anlattım aracı bıraktım.Baktılar birşey bulamadılar, yeniden yazılım attılar vs vs .Artık son çare tekrar arabayı servise bıraktım ve sabah gelip araç soğukken sorunu size ben gösterecegim dedim. Sabah gidip ustaya sorunu gösterdim ve ustayada söyledim siz bu aracı sogukken 1400 devrin altında kaldıramazsınız istediğiniz kadar deneyin dedim.Neyse araba 1 gün daha kaldı ve usta lafıma geldi. Sorunu İstanbula yazacağız dediler. Sonrasına servisten arandığımda verdikleri cevap karşısında şok oldum. '' İstanbul bu durumu arıza olarak görmüyor'' diyeceğim o ki her nerede olursanız olun karşınıza iyi insan çıksın.İster sanayi, ister servis...
Şimdiye kadar 22 araç değiştirmişim hem yetkili hemde özel servislere gittim ama kavaklıdere oto yetkili servis gibi biryer görmedim.Müslüm Bey i direkt telefonla arıyorsunuz bizzat kendi randevu veriyor sizi kapıda karşılıyor aracı herşeyiyle ilgileniyor artı birde o kadar işin arasında sizinle sohbet etmeyi ihmal etmiyor çalışanlarda çok ilgili ne sorarsn cevap veriyorlar.Bu gün 100 bin bakımı yapıldı lamba ampül değişecek ne varsa değişti rot balans ve hertürlü ön takım elden geçti rötüş boyaları yapıldı bilgisayara bağlandı ayarlar gözden geçirildi ve henüz başlamamış kampanyadan insiyatif faydalandırıldı daha ne diyeyim teşekkür ederim.
Konu Almata tarafından (30/05/2016 Saat 23:01 ) değiştirilmiştir.
Kesinlikle doğru söylüyorsunuz, aslında benimde servisle aram iyi değildir. Servisin çözemediği turbo sorununu ustalar sanayide bir sensör değişimi ile halletmişti. Artı o sensörün değişimini yapmaları için aracı bir hafta serviste bırakmış ve arıza fişine bizzat kendi elimle yazmış olduğum halde yok bu aracın tüm sensörlerinin değişmesi lazım(4-5 bintl) yok sigorta kutusunun değişmesi lazım(1200tl) gibi saçma sapan şeyler başıma gelmişti. Yani bu kıssadan hisseden çıkan sonuç ortada kaldık.
İster servis olsun, ister sanayide ustalar olsun aslında tek sorun şu ki, yapılacak olan işi kendi aracına yapılıyormuş gibi çalışmak ve hizmet etmektir. En güzel örneği de arkadaşımız vermiş;
Konu Ezeldenberi tarafından (31/05/2016 Saat 14:42 ) değiştirilmiştir.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri