Aracınız hayırlı olsun, kazasız belasız kullanmanız dileğiyle. 2.el arkadaşların da dediği gibi şans işi. Baskı sorununuz muhtemelen ilk aldığınızds gün hatta bakmaya gittiğiniz gün de vardı ama farketmemişsinizdir. 2011 de puntomu aldığımda başıma geldi. Araç heyecanı ile birde eksper bulma telaşıyla dikkat edemedim, hatta İstanbul içinde aracı bayağı da kullandım, manuel araçtı üstelik. Ertesi gün heyecan bitti tabi, biraz gezelim dedik araca dikkat edince titrettiğini farkettim. Sorduk soruşturduk baskı dediler, yaklaşık 5 ay falan öyle kullandım, en son iyice vurmaya başlayınca değiştirdim. Trigeri sökmeden emin olamazsınız, fren balataları da öyle. Servis kayıtları yoksa değiştirin içiniz rahat olsun. Fren balataları 50 tl, ben aldığımda aracım 40 bindeydi balatalar demire kadar bitikti. 90binde aracın trigeri değişmiştir ama belli de olmaz. Siz 600 tl daha gözden çıkarıp aracı komple bakımdan geçirin, yağını, suyunu değiştirin, bujilerini kontrol ettirin, balatasına baktırın neyin ne olduğunu bilir ona göre hareket edersiniz, içinizde rahat eder.