Alıntı jeoenis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Eğer Showroomdaki orjinali kadar iyi gözükecekse düşünürümde tabi de benim açımdan iki küçük sorun var birincisi araba tek benim değil abim ve ablamla ortak kullanıyorum. İkincisi daha öğrenciyim Elimden geldiğince arabaya bir şeyler yaptırmaya çalışsamda (Bir boya koruması için babamı ne kadar zor ikna ettim şimdide ön kaputa şeffaf film için uğraşıyorum) para olaylarından işim zor. Ama sonuç olarak seneye mezun olacağımm Eğer bir mühendis için ortalamanın biraz üzerinde maaş alırsam üzerine :icon_evil: :icon_evil: :icon_evil: ablamla abimi evden gelin ve damat olarak yollaya bilirsem :icon_evil: :icon_evil: :icon_evil: :icon_evil: :icon_evil: :icon_evil: gayet ciddi yaptırırım. Burada lafı geçtiği için aklımdayken sorayım dedim. dediğim gibi çocukluğumdan beri açılır tavanlı bir araba hayilimdir.işin aslı tam donanımlı üstü açık olan kırmızı spor bir araba (hangimizin değildir ki ? ) ama zaten GP nin üstü açılır tavan olduktan sonra oda yeter. çıplak gözle görünce insan onada hayran kalıyor.

aynı parçayı takıyorlar ama 2-3 sene sonra kesilen yerlerden küflenme başlıyor!! (-duyduğumu söylüyorum-)
dikkatine!!