İyi günler arkadaşlar,

Malumunuz 2,5 yıl bindiğim puntomu satıp Megane Sport Tourer 1.6dCi almıştım. aracın 1 yıl daha garantisi olduğu için periodik bakımları için yetkili servise gittim. Renault servisinin ilk tecrübesini paylaşmak istedim.
Açıkcası Fiat servisinin bende bıraktığı 2,5 yıllık kötü izlenimden sonra, yalan yok istemeye istemeye sadece garanti bozulmasın diye gittim:
arkadaş adamlar ilgileniyor. bir işini yaptırmak için ustanın, servis danışmanının keyfini beklemiyorsun. işler yarım yamalak bırakılmıyor(!)
resimlerde görebilirsiniz direksiyon ve vites topuzunda çok hafif bir renk değişimi vardı, nasılsa değişmezler diye şöyle yarım ağızla bi sordum bunlara bi çare yokmu rengi atmış gibisinden. Usta şöyle bi baktı; "doğru diyon abi" dedi "hemen siparişini geçelim"

fiat servisindeki "benim değil mi vermicem" politikalarından sonra ciddi anlamda servis ustasının beni Ti'ye aldığını düşündüm. Sonra baktım adam ciddi. arabaya bindi indi, "abi teyp tuşlarından da biri silinmiş, onu da sipariş geçtim" dedi. Baya şaşırdım teybin tuşunun silinmiş olduğunu ben farketmemiştim. açma kapama tuşu hafif ağarmış. Fiatta olsa kullanıcı hatası denmesini geçtim "abi bunun biişeyi yok orijinali böyle" der gönderirlerdi.
Yeni direksiyon ve vites topuzu geldi bugün taktılar. Teybi komple sıfırını istediler perşembe -cuma gelince onu da takacaklar. Allah Allah, Allah Allah diyerek servisten çıktım umarım birgün fiat servislerini de bu şekilde görürüz