benim bagajda avuc içi kadar göçük vardı 1-2 yerdede taş eziği çökmesi mini onarımdan yaptırdım fena değil yapmışlardı yani elazığ oto zenitte
Selamlar ablamın aracını mini onarım ve marşpiyel boyası için, kasko bura ile anlaşmalı olduğu için haftaya götüreceğim. Bu gün ilk kez gittim randevu aldım pek içime sinmedi küçük de bir yer acaba işçilikleri nasıl bilen varsa yardımcı olabilir mi...
benim bagajda avuc içi kadar göçük vardı 1-2 yerdede taş eziği çökmesi mini onarımdan yaptırdım fena değil yapmışlardı yani elazığ oto zenitte
Güncel...
selamlar,
ikitelli dekine gitmiştim geçen sene bagaj kapağı oval kısmındaki göçük için, kapağı söküp düzeltip boya yapmaya çalıştılar, yaptırmayıncada tripelere girip çıkarken ücrete gerek yok deyip hizmet mantalitesini belli ettiler,
kendim daha sonra bagajıniçinden bir metal çubuk sokarak içeri göçen kısımı dışa ittirdim gayette güzel oldu,
personel ve yönetimi çok önemli, malınızı mundar etmeyin arkadaşlar aman dikkat.
bende arka bagaj kapağı göçügü için gittim mini onarımdan yaptılar fena değil işciliği tabi bir iki yerde vukum izi belli içten taş değmış gibi ama araba yıkanmış ve parlakken sadece güneşte belli
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri