Dostlar. Karabük ilinde ikamet etmekteyim. Ankara otodan 29/12/2011 de dişimden tırnağımdan arttırarak severek Punto Evo Dynamic 1.3 mjet aldım. Tavsiye üstüne ilk bakımı 240 km yol yaparak Ankarada yaptırdım. Tam 180 TL tuttu. (Yakıt artı 2 kutu lokum cabası. Helali hoş olsun) Daha sonra aracımın sağ ve sol ön kapı altları ve marşpiyellerde boya çürümesi oldu yine 230 git 230 gel 500km yol yaptım servis 2 tane kıytırık foto çekip arayacağız seni dedi. Velhasılı kelam arabamda ki hata kullanıcı hatası denerek kapıları ve harşpiyelleri kendimin boyatması gerektiği söylendi. Kapı gergileri gıcırdadı. Stopları buhu yaptı. Far kolu makarası koptu. Vs vs servise durumu izah ettim kilometren 20100 olmuş ver bana 500 tl bakım yapayım sonra kolu değiştiririz dendi. Bende kızdım affınıza sığınarak otodan yağ(mobil1 esp) ve filtreleri 200tl ye alıp kendim değiştirdim. Sonra servisten artan parayla yine otodan 300TL ye kol ve kapağını aldım. Ve yine kendim değiştirdim. Ali kardeşimden sağolsun ELM cihazı aldım kendim aktifleştirdim.
Durum şu servise tonla para vereceğiz ulaşalım diye dünya yol gideceğiz ve sonra bize kullanıcı hatası bu denecek. Benim mesleğim sigorta acenteliği. Bu işler elimden geliyor ve bu sebeple servislere gitmek istemiyorum. Benim arabam bana göre dünyanın en iyi arabası servisleri ne olursa olsun.