fiat yetkili servislerinde sıfır müşteri memnuniyeti politikası var resmen. arıyorum 120000 bakımı için fiyat alıcam teldeki kız ne modelini soruyor ne yılını direk fiyat veriyor. tek sorduğu dizel mi benzinlimi.
fiat yetkili servislerinde sıfır müşteri memnuniyeti politikası var resmen. arıyorum 120000 bakımı için fiyat alıcam teldeki kız ne modelini soruyor ne yılını direk fiyat veriyor. tek sorduğu dizel mi benzinlimi.
See you in the future, if there is one...
Bir bulabilsem istanbulda işini hakkıyla yapan usta gözüm kapalı gidicem kime gitsem düdükleme derdinde servisten farksız malesef sanayideki çoğu usta iyilerini bulamıyorum bulsam rahat edeceğim![]()
Aynen Aynen birde serviste şu politika var 2007 model aracım yaşı var biraz ama en ufak problemde yaklaşım şu yaşlı zaten bu araca onu değiş bunu değiş geçen birmot 6000 tl fatura çıkardı banakredi veriyorsanız hemen yaptırıyım dedim bön bön suratıma bakıyorlar
Şimdi fiatı arayıp şikayet etsem servise gidip aracımı alırken birde trip atıyorlar şikayet etmişsiniz çok darıldık üzüldük oysa motor korumanızı yaptık klima temizliğini yaptık hepsi aynı hepsiutanmasa 5 kavanoz balda verecekler
![]()
Konu teo53 tarafından (25/11/2014 Saat 13:39 ) değiştirilmiştir.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri