Arkadaslar yokmu önerisi olan ?
Öncelikle herkese merhabalar, başliktada belirttiğim üzere özel servis aramaktayım eski konuları okudum ama net bir cevap bulamadım. Nilüfer tarafında işten anlayan sadece fiat özel servisi önerilerinizi bekliyorum.
Arkadaslar yokmu önerisi olan ?
Bende merakla bekliyorum ama cevap veren yok. Neyse arkadaş birisini tavsiye etti yarın gidip yağ değişimi falan filan yapılacak. Ben yorum yaparım size
Mudanya yolu üzerinde çalışkanel yetkili servis var tavsiyemdir. Özel servis aracın herşeyinden tam manasıyla anlamıyo istisnalar hariç tabii ...
Özel servisler daha iyi anlıyorlar kim dedi size özel servisler anlamazlar diye..... Yetkili servislerdeki kahve ikramları, hareketler, sözler göz boyamalar güzeldir ama özel servisler işinde her zaman daha iyidir...... En azından tamir etmek için uğraşrlar yenisiyle değiştirmek için ekstra çabaları olmazz.....
Özel serviser çözüme odaklıdılar yetkili servislerdeki gibi prosedürlere odaklı değillerdir.......
Ya öyle bişey söylüyosun ki, mantıklı bi tarafı yok, servisten servise fark vardır, hem bu kadar kesin ve net nasıl konuşuyosun, ben bir kere dahi serviste çay kahve içmedim ama sen ne yazık ki tadına bakmışsın, ayrıca çalışkanelde çok yakın bi akrabam var bişey bilmesek söylemeyiz, peşin hükümlü olmamak lazım sanırım, işini düzgün yapan servislerde var, farkındaysan özel servisler içinde oto gibi servisler istisna yazmışım, cevap yazarken bilerek yazarsanız daha sağlıklı olur ...
Konu ligdevi tarafından (21/12/2013 Saat 02:19 ) değiştirilmiştir.
Mustafa Bey,
Bugün aracı arkadaşın tavisye ettiği tamirciye götürdüm, çok bişey yapılmadı, normal işlemler. Yağ, Yağ filtresi, Hava filtresi, Polen filtresi değişti.
Yağı ben kendim almıştım (Mobil1 ESP 0w-40 Tam sentetik)
Diğerlerini tamirci kendi taktı ve işçilik dahil 70 tl verdim. Balataları da değiştirecektim ama Kale marka balata istedim bulamadı haftaya kaldı o iş (50 TL demişti balataya)
Fiyatlar sizin için uygunsa bence normal işlemler için gidebilirsiniz,
Yer: Servet otomotiv
Yeşilova Mh. Tepe Sk. Balıklı Girişi No:27/a
Tel: 2718272
Beşyol lambalarından Balıklı yeşilova tarafına girdiğinizde 150 mt ilerde sağ tarafta köşe bir dükkan.
Küçük Sanayide BOSCH servisi var Eşref usta.Süper kaliteli bir ekibi var.Bu servise gelen en ucuz arabanın fiyatı 40-50 bin civarlarında.Genelde pahalı arabalara servis hizmeti veriyor.26, veya 24.Blokta olması lazım.Yolunuz düşerse bi uğrayın derim.
kendim bursada yetkili fiat servisinde meknaik ustasıyım isteyen olursa bakımlarını oldugu yerde gelip yapıyorum garantili bir şekilde
Hala güncel yokmu özel fiat servisi olan ?
Evet serrko yardımcı olsun banada karter vidası lazım aracın bakımını 102 binde yaptırmıştım galiba bursaya gelemeden bir bakım daha yaptıracağım şu an 110 bine yaklaştı 110 bin olunca bakıma sokacağım çok titizimdir de bakım konusunda![]()
Konu Gezgin8793 tarafından (01/02/2014 Saat 21:21 ) değiştirilmiştir.
Nasil civata anlamadim kartelin eteaaki civtadanmi
MOTOROLA ATRİX CİHAZIMDAN GÖNDERİLDİ
Kartel yag tapasi tamam kaç tane istiyon
MOTOROLA ATRİX CİHAZIMDAN GÖNDERİLDİ
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri