aga emotionların göğsü bu renk değil heralde gri gibi değilmi hakkaten o sıkıntı olmuş olabilir ama sen yinede ne oldu falan de aracımı satıp sıfır evo alcam falan de ayak yap ben öle yaptım hehehe
Benim göğüslüğün rengi bu ama bilemedim artık bu kadar mı zor
hocam alt kısım değil üstte bulunan siyah kısmı değiştirecekler yanlış yeri çekiyorsun
beni arayıp alt kısmın rengini sordular hatta özellikle bu bölgenin fotosunu istediler
hatta ben dedim üst kısım değil mi diye hayır komple değişecek dediler
beni arayıp alt kısmın rengini sordular hatta özellikle bu bölgenin fotosunu istediler
hatta ben dedim üst kısım değil mi diye hayır komple değişecek dediler
yok abi naptın ya senin servis aptalmıdır nedir ikisi ayrı parca. O alt parça torpidonun ordan başlıyo teyip çerçevesi klimanın o bölge komple devam ediyor. Üst kısım değişecek
Türkiye Cumhuriyeti Şeyhler Dervişler Müritler Meczuplar Ülkesi Olamaz!M.K.Atatürk
yok abi naptın ya senin servis aptalmıdır nedir ikisi ayrı parca. O alt parça torpidonun ordan başlıyo teyip çerçevesi klimanın o bölge komple devam ediyor. Üst kısım değişecek
inan ol aynı şeyleri bende söyledim herifler ücretsiz değiştircek diye de üstelemek istemiyorum ama 2 ayda çoktan değişmesi lazım dı
Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
Reklam vermek, bilgi & iletişim için: admin@grandepuntotr.com
Yer imleri