Peki bunu servisten yaptırabilme olasılığım nedir? ayrıca bu kısmı korumanın yolu varmı ilerlemesini durdurabilme?
gittim arkadaşlar bir iki foto çekti ilgilenen bayan. merkez fiat servisinde. bakalım pazartesi salı arayacaklarmış. Tofaştan yazı alabiliyormuşuz. gerekirse yasal yollara bile başvuracağım. Şimdilik fikrim bu. umarım buna kadar gitmez olay.
Hayırlı Olsun kardeşim Sıfır gibi görünüm Sağlamışdır![]()
evet dün itibariyle benimde serviste komple göğüs değişti. oldukça temiz işçilikle güzelce takmış servis. (Araç 2008). Yolcu Airbag çatlağı yaşayanlar hiç durmasın fiata başvursun. servis 2 günde geri dönüş yaptı ve yaklaşık 2 hafta kadarda parça bekledim.
birde bunun yanında ın tavsiyesiyle direksiyona deri kaplattım. oda çok güzel oldu. arac bakış açım değişti resmen. izmirde kaplatmak isteyenler kesinlikle 6.sanayi emek oto döşemeye gitsin. Uygun fiyat güzel işçilik
Hayırlı olsun darısı benim başıma 2 ay oldu hala parça gelmemiş miş italyadan![]()
Direksiyon harika olmuş bende düşünüyorum soyuldu ve kötü duruyor. Emek otoyu duydum hatta fiyat bile almıştım 150 tl demişti. sizinki kaça geldi acaba
I Love Abarth
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri