bendede aynı sorun var.Aracı aldığım arkadaş tüp taktığı için garanti delindi.Ayrıca bakımları sanayide yaptırıyorum.Bu problemi nasıl aşarım bilemiyorum
Forum üyesi arkadaslarım bildiginiz uzere puntolarda bu arka kapı sesi baya sorun oluyor siz de biliyorsunuz size tavsiyem yağ ile felan uğraşmayın su an birmot arka kapilardaki bu sesi tamamen ÜCRETSİZ bir sekilde garantiden yeni parça takarak gideriyor bilginiz olsun![]()
bendede aynı sorun var.Aracı aldığım arkadaş tüp taktığı için garanti delindi.Ayrıca bakımları sanayide yaptırıyorum.Bu problemi nasıl aşarım bilemiyorum
Bende aracımı 2. El aldım ve sahibi bi kac kere servise gitmiş ama birmotta da kaydı var sonuc olarak yapıyorlar garanti kapsamında değiştiriyorlar su an ücretsiz
Evet birmot dan randevu aldım servis bolumunden 1 saat kadar sürdü ücret almadılar arabayı test ettim normalde Güneş'te kalınca ses yapıyordu 2 saattir güneş altında hic bir ses cikmiyor ayrıca arka kapı kolunu da hallettiler dışarıdan zor açılıyordu onların hepsini ücretsiz yaptılar kapılardan gayet memnunum bence hazır garanti kapsamında sizde ücretsiz yaptırın![]()
Linea Kapı gergilerini takıyolar sorun kalmıyo bende garantiden ücretsiz değiştirmiştim![]()
Geçici Dövme-https://tatfast.com
Arka 2 kapı da zor açılıyordu hemen hallettiler onu da![]()
aynı olay geçen gün benimde başıma geldi.sabahtan akşama kadar güneşte kalmak zorunda kaldı akşam kapıları bi açtık ve o iğrenç ses( kapı kollarına gelince kronik sorun herkezde olduğu gibi bendede var.arabam 2.el ve 10. ayda garantisi bitiyor.servise sadece bu sıkıntılardan dolayı götürsem yaparlarmı.aslında 20bin bakımıda geliyor.birde birşey duydum bana biraz komik geldi ama km bakımını garantiden üçretsiz yaptırabiliyorsun gibi bişi duydum.aslı astarı varmıdır ??
paylaştığın için teşekkür ediyorum arkadaşım yarın ilk işim birmota gidip arka kapıya baktırmak olacak
Sadece kapıya baktirmaya servise gidebiliyorsun ama randevu al mutlaka gercekten iyi is çıkardılar kapılarda tık yok![]()
Burak ARSLAN arkadaşım teşekkür ediyorum verdiğin bilgi için bu sabah birmota gittim sağ arka kapımda ses vardı arka iki kapınında gergilerini ücretsiz değiştirdiler
ne demek arkadaşlar yardımcı olduysam ne mutlu bana![]()
bende geçen gün aynı şikayetle servisi gittim yağladılar, bir daha ki sefere değiştirmeleri için baskı yapacam.
2012 Punto Easy 1.4 Fire and LPG
hakkınızı arıyın arkadaşlar ses olan hekesin oraya gidip değişim yapma imkanı var
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri