40 bin bakiminada girmedim hocam bu bakimi sanayide yaptiracam balatalar iscilik dahil 240 tl fiyat cikiyor mazot filtresi ve balatayi baysl otodan almayi dusunuyorum filtre 55 tl balata 35
40 bin bakiminada girmedim hocam bu bakimi sanayide yaptiracam balatalar iscilik dahil 240 tl fiyat cikiyor mazot filtresi ve balatayi baysl otodan almayi dusunuyorum filtre 55 tl balata 35
[QUOTE=adrentos;851908]40 bin bakiminada girmedim hocam bu bakimi sanayide yaptiracam balatalar iscilik dahil 240 tl fiyat cikiyor mazot filtresi ve balatayi baysl otodan almayi dusunuyorum filtre 55 tl balata 35[/QUOT
en iyisi dışarıdan yaptırmak zaten benim garanti bitti bitecek son bakımımdı bu yetkilide. .dışarıdan 40 bini araştırmıştım bu civarlarada o paralar tutuyorama karbon temizleme işlemi dahilmi hiç sormamıştım.dışarda yapan vardır heralde o işlemi. .ama bilgiğim kadarıyla o işlemin uygulanması önemli titizlik ve kimyasal madde dozajı iyi ayarlanması gereken bir uygulama yaptıracaksanız yetkilide yaptırmak iyidir. 40bin yetkilide balata ve karbon temizleme 549 tl tuttu benim. .
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri