arabasızlık ne kötüymüş bee 3 gündür yollarda sürünüyorum aman arabanızın değerini bilin ben frene geç bastım siz basmayın :))
Printable View
arabasızlık ne kötüymüş bee 3 gündür yollarda sürünüyorum aman arabanızın değerini bilin ben frene geç bastım siz basmayın :))
Geçmiş olsun arabasızlık zor alışan için amaa yakında kavuşacaksın nasılsa
tramere işletmıycem diye 550 tl buna ödesen yarın öbürgün bidaha olursa ne yapıcaksınız ? satarkende saklamanın lüzumu yok bence araç takla atmamış foto mevct olabilir insanlık hali. Hem madem kasko kullanmıyorsunuz neden kaskoya para veriyosunuz zaten araç değer kaybedicek korkusuyla sizin cebiniz değeri kaybediyor böylelikle.. Para vermeden kaskodan yaptırın gitsin böyle kazalar hep oluyor.
hocam, olay şu 1-2 ay sonra kaskom yenilencek hasarsızlık indirimi alamıycam..
ikincisi servis direk değiştiriyor onarmıyıor.
üçüncüsü kasko full problem kaskodan yapınca araç 10 güne çıkmıyor
dörtdüncüsü ufak tutar için uğraşmak istemedim ondan mecbur kaldım biraz'da..
900 tl öderken kaskoya ufak kaza için 1900tl ödemenin anlamı yok dedim ve kaput değiştirerek araç değerini düşürmek mantıklı gelmedi bundan dolayı böyle bir yola başvurdum bir'de herkes çok övdü auto kingi fiat servislerinden iyi olduğunu söylediler.
ben titiz bir adamım ondan dolayı bakalım hayırlısı ya :/
Arkadaşlar bilmediğim için soruyorum; böyle hafif hasarlarda herhangi bir parçayı onarmak yerine değiştirmek daha iyi değil mi? Orijinal, tertemiz parça takılıyor sonuçta. Mantığını anlayamıyorum, genelde hep "değişen yok" diye 2. el araçlar satılır. İnsanlar da değişen parça varsa huzursuz olurlar. Oysa ki onarım esnasında da bu parçalar yerlerinden sökülüyorlar çoğu zaman. Benim anlayamadığım ne var bu konuda? :)
valla ben daha yeni otel rez. yaptırdım. nette de bu otelle ilgili şikayetlere baktım. adamlar otu boku şikayet etmişler. öyleki ruslar çok kaba yemek yiyor diye şikayet vara yazmışlar :) insanların beğenileri, kriterleri, değerleri farklı olduğu için bugün beni tatmin eecek bir hizmet bir başkasının şikayet konusu olabilir. bu autoking içinde böyle mtc oto içinde böyle.
bende geçtiğimiz pazartesi akşamı geri geri gelirken karanlıkta bi yere çarptım. sol arka çamurluk göçtü. bende mini onarıma girerse auto kingde mini onarımdan girmezse kaskoyu ve trameri etkilemeyecek şekilde en uygun fiyatı veren yere yaptıracağım.
ya 1 yıla yakın araba bakan ve çevremdeki herkesin fikrini alan biri olarak çiziğe bile takıntısı olan adamların olduğu bir piyasada araba satmak kolay değil. almasın diyoruz ama adam her çizik lokal boya vs için fiyat kırmya çalışıyor. yahut mırın kırın ediyor. tramerde 300-500 lük hasarlar arttıkça da insanlar kıllanmaya başlıyor. maalesef piyasa böyle adamlardan geçilmiyor. hele araba alıp satanlar için bu hayli zor.
bence rafet kardeş en güzelini yapıyor. en azından karşısında auto king gibi kurumsal bir muhatap olacak herhangi bir sorun ile karşılaştığında. autoking in (türkiyede kaç tane şubesi ve müşterisi var. ve hemen bütün sigorta şirketleri ile anlaşmalı.) malum sitede toplamda 63 şikayeti var. bu bence bir başarıdır.
demem o dur ki, aracın abuk bir tramer kaydı için 1000-2000 tl fiyat kırılmasındansa, hasarsızlık indirimi için 900 tl gibi bir kayıp olacaksa, sanayi ustaları konusunda dil yanmış ve güvenebilecek kimse yoksa auto king le 600 e anlaşma gayet doğru bir seçim.
arabanı aldıktan sonra iyi bir incele, incelet derim. konsol, far kaput vss boşluk sallanma görüntüde bozukluk özellikle konsolda çalışmayan bir düğme vs var mı ince ince bak derim... sonra da buraya yorum yazarsan sevinirim. en azından forumdan arkadaşların da auto king hakkında bir fikri olur.
bugun teslim ediceklerini söylemişlerdi orda hakan bey var direk onla görüşürsünüz çok efendi sıcak bir adam olursa olur olmazsa olmazlarda yani yalanı yok gördüğüm kadarıyla..
Tahminimce.. öğleden sonra ararlar cok merak ediyorum bende insallah bişey cıkmaz ya tertemiz olmuştur hem zamanım gitti hem param :ohmy0000::agri:
hadi bakalım bol şanslar.
Hocam gittim yemek aram'da arabaya bakmayada ustaları geri geri gelirken sağ arka tarafı vurmuş avuç kadar çizik vardı sağ arka tampon köşesinde kızdım bağırdım bir'de ön tampon ızgarası cıkıktı onuda yapıştırmadılar onuda yapcaklarmış işte.. kızdım kafayı yedim o sağ arkayı görünce delirdim ..
yarın sabah teslim edicekler orayıda yapıp ki büyük ihtimal bence pasta cila atıcaklar makinayla geçmezse lokal boya yapıp fırına sokucaklar sonra yine cila atıcaklar yarın arabayı yıkatıp teslim edicekler..
görmesek yurturcaklar gördüm şok oldum yaa yahu be adam be insan evladı arabada park sensörü var hadi görmedin seside duymuosun nasıl ustasın sen :whip0000:
geçmiş olsun dostum. vay aq sabahtan beri autoking diyoz kurumsal diyoz 63 şikayet normal diyoz hakan bey cana yakın bilmem ne diyoz... yalanmış ya la hepsi...
yok arkadaş illa bunlar adamı sanayiye yöneltecekler... neyse bende bi gideyim. diyeyim böyle böyle forumdan iki arkadaş gelmiş memnun kalmamışlar. 4000 kişiyiz forumda kötü bir intibanız var söyleyim diye bi çemkireyim bakalım. gerçi tuzu kuruysa adamların çokta ipleyeceklerini sanmıyorum...
Haydaa! Geçmiş olsun kardeş :( Olacak iş değil gerçekten...
Abi morelim o kadar çok bozuk ki sinirden gözlerim kanlandı adam az önce yine aradı özür diledi yarın 4/4 lük sabah vericez dedi dedim canımı sıktınız kapat yarın görüşürüz dedim iyice arabadan soğudum ya herşey üst üste geliyor kızdım cok yarın Görcez sabah yıkanmış vaziyette bilmiyorum ama parasını kesicem bu yaptığından dolayı 100 tl kesik aticam işine gelirse ..
Geçmiş Olsun Kardeşim
gecmıs olsun ...
nasıl iş anlamadım arkadaş ya yokuş cıkarken önümdeki araç kaydırdı aynı yer 'den bu sefer 10 cm göcük oldu ucu yamuldu kaputun hopala ne bahtsızım ya.
Çok mu yakındınız aracın arkasına. Geçmiş olsun.
hocam göçük boya atması yoksa çok kolay hallolur.ankaraya yolun düşerse gel, bizim fabrikadaki elemanlar kaporta ustası 5 dakikaya düzeltiverirler hemen :)