Normal bence
GT-I9003 cihazımdan 2 ile gönderildi
2008 model gp 1,3 multijet aracımı pazartesi 20 bin bakımına getiriyorum araç şuanda 19800 lerde garanti dolduğu için servise götürmücem içerenköy carrefour un ordaki speedy ile görüştüm geçen arkadaşta orda yaptırdı çok memnun kaldı.Neyse dün akşam uğradım kampanya varmış castrol 5/40w 4lt yağ+yağ filtresi+hava filtresi+polen fitresi ve 50 noktadan araca ücretsiz check up 184 tl fiyat aldım.Ordaki usta araç 20 bine girdiği için mazot filtresininde değişmesinin iyi olacağını söyledi toplam mazot filtresi ve işçilik dahil 250tl fiyat aldım.İstersem taksitte oluyormuş ama ben tek geçicem.Sizce fiyat nasıl ? kullanılan parçaların hepsi 2 yıl speedy garantisinde yağda castrol marka olacak.Öneri ve tavsiyelerinizi bekliyorum bide bosch car servis var ondanda bir fiyat almak istiyorum.Sanayideki özel servislere nedense pek güvenmediğim için ya speedy yada bosch ta yaptırıcam.
Normal bence
GT-I9003 cihazımdan 2 ile gönderildi
Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır.
Murat amacın ne
bence fazla![]()
Hocam mazot filtresinin fiyatı sanayide orjinali 70-80 tl arası.
Ben uzun yıllar Auto Show dergisi aldım orada ki teknik danışman herkesin bildiği Onno ustadır. Onno ustanın yorumlarından anladığım olayların 1.si aracın üstündeki yağın başka marka bir yağla değiştirilmesi sonucu motorda daha önceki yağın bıraktığı İYİ KURUMLARIN yeni kullanılacak yağ sebebiyle yanacağı aracın yağ değişiminden sonra yeni koyulan yağın ESKİ KURUMU YAKIP KENDİ OLUŞTURACAĞI İYİ KURUMU OLUŞTURANA kadar yağ eksilteceği ve bu aralıkta çok dikkat edilmesi gerektiğidir. Ben şu anda serviste bakım yaptırmaktayım. Ve bulunuğum şehirde servis olmadığı için Kavaklıdere Servis Müslüm beyin yanına gitmekteyim. Ama garanti bitince dışarıda bakım yaptırırmıyım bilemiyorum. Bu sebeple ben yağ olarak aracınızda şu anda kullanılay yağın aynısı ile değiştirilmesini tavsiye edeceğim. ama illaha değişiklik olacaksa da belli periyot yağınızın seviyesini takip edin.
bende ankara da özel servıs onerebılecegınız yer var mı 40 bınlık bakımı yaptırmak ıcın
kardeş 200 lira uygundur demişsinde zaten castrol ün w5/40 in 4 lt 100 tl ayrıca bunun dışında yakt filtresi-hava filtrei-polen filtresi ve işçilik var bide üstüne üstlük mazot filtreside var ki piyasada en kötüsü bile 45-50 tl yani 200 e yapılacak iş değil gibi geldi bana
orjinal parça kullanmıyolar bilginiz olsun.
Castrol 5/30 edge yagi pesin fiyati 95 tl
Servisten yag ve hava filitersi aldim 55 tl
Iscilik 10 tl ona gore hesapla disarda yaptiryorum bakimini
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri