Ben aracımı 96 bin km de aldım şu anda 97 bin km de şu anda 500 lira param var kenarda triger kayışını vede nasıl desem bakım yaptırmak istiyorum yani adam kaçamak cevap verdi bakım konusunda garantiye almak istiyorum bu para bana yetermi
Ben aracımı 96 bin km de aldım şu anda 97 bin km de şu anda 500 lira param var kenarda triger kayışını vede nasıl desem bakım yaptırmak istiyorum yani adam kaçamak cevap verdi bakım konusunda garantiye almak istiyorum bu para bana yetermi
triger varsa yetmeyecektir.
ISmileUDie
Dışarda yaptır , arıza çıkmaması durumunda yetecektir.
Hayat herkesi adam yapar , seve seve hemde..
dışarıdada sadece trigere yeter, belki bir de yağ değiştirirsiniz. ama çok sık kullanmıyorsanız acele etmenize gerek yok. bir dahaki maaşta üzerine ilave edip temiz iş yaparsınız. Her ay hayal ederim bende bir türlü yapamadım![]()
ISmileUDie
-fire motora 80 tl işcilik malzeme 90 tl triger seti
yazmış ... sizde İstanbulda 3 aşağı 5 yukarı bu fiyata yaptırırsınız sanayide... yağ değişimi filtre değişimleride en fazla 150 tutar.. yani maliyetiniz yaklaşık 300 ü bulur tahminim bu şekilde... İzmir'e yolunuz düşçekse bi a uğrayın...
Araç kaç yaşında abi? 2008 ve altıysa, triger değişmediyse acil değişim istiyor. Sanırım 200 tl civarı triger tutar. Yağ ve filtreler 150 olur. İnşallah disk ve balatalar değişim istemez. Debriyaj nasıl?
biz gp'yi çok sevdik
hepsinde adam kaçamak cevaplar verdi alırken servisede daha göstermedim araç 2006 model 97 bin km de şöyle diyebilirim debriaj çok yumuşak yani bilmiyorumki ! ya satmak uğruna böyle yaptırmadığı bakımları yapdırdım diyen insanlar var buda onlardan olabilir tam emin değilim ama bu saate kadar trigeri değiştirmiştir diye tahmin ettim.ben bi sanayiye gidim,fiat yetkili servisi bana biraz ağır gelir
Konu imaj58 tarafından (27/03/2013 Saat 11:52 ) değiştirilmiştir.
350 liraya triger kayışı polen filtresi yağ filtresi hava filtresi birde yağ değişimi oldu işçilikde dahiltanıdığım bir usta vardı ona yaptırdım malzemeleri kendim aldım.
Arac 96 bınde trıger 120 bınde degısmıyormu neden acıl trger
Sanırım alttaki alıntı yeterlidirServis ile sanayi esnafı arasında çok fark var.
Anadolu yakasındaysan yardımcı olayım diyecektim ama yaptırmışsın, hayırlı olsun.
Yaştan dolayı değişmesi gerekiyor. 120.000 km 5 yıl.
Hayat herkesi adam yapar , seve seve hemde..
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri