Ağaçlı servisinde sorunlar çoğalmaya başladı..
fiat servislerin bir çoğunda bu tarz seyler oluyor puntomu fırat otoya 1 gece bıraktım stop değişimi izalasyonu için arabamın içinde sigara içmem ben asla ve izmarit çıktı arabamın içinden onuda bırakın arac içinden arkada açılan yerleri kapatmadan doğru dürüst teslim etmeye kalktılar sonra olayın büyüğünü cıkarttım ustaları yanıma geldi başka bi araçla test sürüşüne cıktım sizin aracınızı unuttum dedi peki sigara neden içtiniz biişi diyemediler gerçekten servisler inanılmaz lakayit aracınızı alsa bırakmayın ben şimdi deha otoyu kullanıyorum en güzeli aracın başında ne yapıluıyrsa anı anına bekleyebilmek gözünle görmek çok büyük rahatlık servislerin bir çoğuna güven olmuyor cok cok geçmiş olsun
Ağaçlı servisinde sorunlar çoğalmaya başladı..
Punto Evo 1.3 Multijet 75 Hp Active
hocam arabayı teslim almayın mahkemeye taşı dava aç kesin kazanırsın
Ağaçlı servise 4 kere gittim, (eskişehir yolu üzerindeki) gayet memnun kaldım. Ama garip.
Geçmiş olsun.
Fiat sitesine girin ve orda bize ulaşın kısmı var. oraya aklınıza ne geliyorsa yazın. hemen dönüyorlar.
geçmiş olsun
Yanlış bilmiyorsam Ağaçlının sahibi Orhan AĞAÇLI hatta Aksaraylı tesislerinin sahibi.
Tesisciden araba ticareti olursa böyle olur.
Geçmiş olsun çok üzüldüm.
Harun Bey Ağaçlı servisini bilmem ama ağaçlı grup Türkiyenin ilk 100 şirketinde başı çekecek bir şirket emin olun şikayeti direk ağaçlı grup halkla ilişkiler üzerinden yapsa arkadaşımız daha kolay bir çözüm üretilecektir.
Buda linki keşke her Fiat servisi ticari açıdan bu kadar kurumsal olsa!
Anasayfa - AĞAÇLI GRUP
*****ALFA ROMEO GIULIETTA 1.4 MULTIAIR 170 TCT*****
***MATT MAGNESIO GRIGIO***
*****SPORT PACK1 & 18" MATT BLACK WHEELS*****
Büyük geçmiş olsun.
Hiç bir şekilde pes etmeyin ve hakkınızı sonuna kadar arayın derim.En azından bundan sonra işlerine daha dikkat ederler...
PUNTODAN SONRA PUNTO..!
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri