Bu arada bugün Kayseriden geldim.CC yi doya doya kastırdım tabiri uygunsa Yakıt tüketimim 100 - 110 km hızla 4.5 lt. Bu CC yi kullanmak süper bişey.İlk kez CC li bir araç kullanmış oldum.Yalnız hız azaltma pek kullanışlı gibi durmuyor.Hemen hızı kesmiyor ve yokuş aşağı inerken pek bir faydası olmuyor.Yani hepsi belki öyledir ama dediğim gibi ilk kez bu donanımı kullandım.
burak abi hayırlı olsun
Dediğin gibi hız azaltmada çok bir faydası olmuyor. Bizim evo da orjinal onda da öyle.
Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
Reklam vermek, bilgi & iletişim için: admin@grandepuntotr.com
Yer imleri