Merkez yetkili servisi iyidir.Bornova ağaçlı yolda.Tabi ıda tavsiye ederim![]()
Aracımdaki bazı problemleri göstermek için servise gitmem gerekiyor. Ama garanti de olduğu için yetkili servise gitmek istiyorum. Hangi servisi tavsiye edersiniz? Yoğunluk, ilgi alakala, güven, hizmet, işçilik .... vs açısından?
Birmot, Enriko veya poyraz? Yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar
ilim öğrenmenin başı sabırdır !
Merkez yetkili servisi iyidir.Bornova ağaçlı yolda.Tabi ıda tavsiye ederim![]()
ben hep poyraza gidiyorum yetkili servis olarak. tavsiye ederim, orada Turgay abi var, ona AE604 ün selamını gönderirsen her işin kısa zamanda görülür![]()
İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
Muhammad Ali Clay
SEAT LEON 1.4 TSI FR + FULL LED + SUNROOF + 18"
Merkez servise gidin (Birmot değil) Kurtuluş ve/veya Akın beye forumdan geldiğinizi söyleyin, ayrıca benim selamımıda söyleyebilirsiniz. Yardımcı olacaklarına eminim.
Ne Mutlu Türküm Diyene!
Enriko ya gitmeyin aman. Bencede Merkez servis iyidir
Arkadaşlar dün poyraz otodaydım. Aracımla alakalı bazı problemler vardı:
*vites geçişleri sıkıntılı;
*arka kapılar zor açılıyor;
*cruise control res tuşu sıkıntılı
*çakmak aydınlatması yanmıyor
*emniyet kemeri sönsörü arızalı
servise saat 10 civarı gittim ve gitmeden öncede randevu almak için arayıp 10 da geleceğimi belirttim. Turgay abiyi buldum sagolsun çok ilgilendi ve gerçekten çok samimi davrandıGitmişken marşpiyel ve spoilerı da taktırayım dedim.
Ama;
*vites geçişlerinizde bir problem yok dediler
*kapı ayarlarını yapmışlar
*cruise control da sıkıntı yok (ben yanlış kullanıyormuşum)
*çakmak ledi yokmuş yenisini takmışlar
*sensörde problem yokmuş.
Bütün bunlar yarım saatte yapıldı fakat sabah 10 dan akşam 5 e kadar bekledim. Akşam beşe kadar aracın yanına bi Allah ın kulu uğramadı. Randevu sistemi berbat. Herkese sabah erken gel demişler.![]()
veee asıl bomba marşpiyel ve spoiler takmak için işçiliğe 250 tl dedilerkalsın dedim bugün spoileri kendim yapıştırdım;
*siyah silikon 5 tl
* slikon tabancası 4.5 tl
*kağıt bant 5 tl
toplam 15 tl ye maal oldu. Adamlardaki karı siz düşünün![]()
taneri arasaydın keşke gaziemirde takılırdınız![]()
hadi geçmiş olsun,çakmak led ine takıldım ben nasıl olmaz ya?
Ben Bornova Merkez servisten memnunum, muhtemelen siz de memnun kalırsınız ...
Müşteri memnuniyeti anketlerinde Enriko Aliberti 1.sırada Fiat Servisleri arasında Türkiye çapında.
kendi adamları dolduruyodur![]()
poyraz oto başarılı bi servis gerçekten ilgileniyorlar ama dediğim gibi işim hemen bitsin istiyorsanız sabah 8 de kapıda olmanız gerekiyor![]()
olabilirdi aslında
![]()
valla turgay abi en son listeyi çıkardı listede çakmak ledi takıldı yazmışlar özelliklede belirtti değişmemiş dedi takılmış dedi yokmuş önceden dedi bende şaşırdım. ama şimdiye kadar vitesle el freni arasında bi ışık olmadığı için, akşamları çakmak ledi yanınca gözümü alıyor garibime gidiyor...
yavaştan buna da alışırız![]()
ben hep birmota gittim, birmottan memnunmuyum hayır ama satış, servis danışmanı ve servis ustalarıyla gidegele çok samimi olduk ve herşey de nazım geçiyor, sürekli aracımın yanında durabiliyorum çay kahve tv, canım sıkılıyor aksesuarda fıyat araştımasıservis müdürü hariç diğer personellerinden memnunum aslında, eğer gidersen servis danışmanı şakir'e yada servis ustası hüseyin abiye slmı mı söyleyebilirsin trenci engin de tanırlar
![]()
1.3 DYNMC 5K. METALİK BEYAZ AS.KT. - Hİ-Fİ - SKY-DOME - FR.KT. ABARTH I SPOİLER
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri