Alıntı multijet Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Müşteri hizmetlerinden aradılar, " Servise gittinizde koltuk o şekilde imiş" dediler. Ben de açtım ağzımı yumdum gözümü elimdeki evraklarla sonuna kadar uğraşacağım. Fakat çirkeflik yapınca bize bir hafta süre verin dediler, halletmeye çalışacağız dediler.
İşin ilginci ben bu servise hiçbir indirim bile almadığım halde diğer servislerde sorunumu çözemedikleri bazı işleri halletmeleri sebebi ile gidiyordum( klima vs.). Onarım ve bakım olarak bakıldığında iyilerdi, ama bir çuval incirin ziyan ettiler. Bu arada tamir ettikleri koltuk yırtılmaya da başladı.
Öncelikle geçmiş olsun. dediğin gibi Tırak oto önceden servis konusunda gerçekten diğerlerine göre çok iyiydi. çünkü enriko ve poyraz dan ayrılan elemanların açtığı yeni bir yer idi. ilk başta onların müşterilerini almak için çok iyi hizmet veriyorlardı fakat demekki onlarda nasılsa ün yaptık bundan sonra iyi hizmet vermeye gerek yok diye bir mantık içerisine girmişlerki kalitesiz ve sorumsuz bir servis işlemi vermişler. yinede enriko ve poyraz'ı tavsiye ederim. çok mükemmel değiller maalesef fakat tırak kadar da rezil değiller