Güzel tespit eyvallah hocam birde bence şöyle bir durum var..
Yurt dışında ( tamamı demiyorum genel anlamda ) türkiyedeki gibi örneğin istanbul ve ankaradaki gibi bir trafik sorunu yok.
Amcam almanyada yaşıyor. 2 yıl önce davetleri üzerine ilk yurt dışı deneyimimi yaşadım
Orada gördüğüm insanların gerçekten anlattığı gibi düzenli bir trafik ve kurallara uyan şöförler.
Mesela ben çıkayım şimdi dışarı motoru 1 saat içinde motoru bağırtan devir çeviren 5 kişiyi rahat bulurum
Orada böyle bir durum hiç görmedim. 28 gün boyunca 1 kere mi yoğun trafik yaşanmaz dedim ya isyan ettim
Herkes ip gibi gidiyor solu işgal eden yok sollamasını bitiren hemen şeridine giriyor herşey olması gerektiği gibi.
Almanya otobanlarının asfalt kalınlığı 70 cm, Türkiyede ise 10 cm. Bozuk yol görmedim gittiğim yerde.
Münihe 55 km uzaklıktaki Augsburga gitmiştim.. Diğer yerler nasıldır bilemiyorum.
Özellikle Türkiyede dizel araç kullanımını iyi bilmeyen şöför çok buda farklı bir etkendir.. Misalen adam ışıkların sönmesini beklemeden çalıştırıyor ve hemen yola koyuluyor motor soğukken 4000 devir ve üstünü çeviriyorlar.
╔═════╗ ╔╗
║╔════╝ ║║
║╚════╗ ║║
║╔═══╗║ ║║
║╚═══╝║ ║║
╚═════╝ ╚╝
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri