aynı sorun bendede var sorunu hallederseniz neyden nasıl oldugunu buraya yazarsanız sevinirim![]()
mrb arkadaslar 2006 model 1.4 aracım var.. benım sorunum su malum kıs geldı aracımda kalorıferı actıgımda klıma yon ayar dugmem donmuyo bı anda bısey oldu sıkıstı tak tuk donuyor ama sadece cama az ufluyor bugun dondum adeta servıse gıttım torpıdo sokucez dedı sadece onun arıza bulma ıscılıgı 270 tl dedı yuhh dedım cektım geldım daha once teyıp taktırırken orjınal teyp sokulunce gormustum cok basıt sokuluyo ve klıma panelı hemen altta gozukuyor sızce sorun nedır..
aynı sorun bendede var sorunu hallederseniz neyden nasıl oldugunu buraya yazarsanız sevinirim![]()
tamam hacı yarın ozel servıse goturcem bıde sonucu yazarım malum kıs geldı dondum bugun yaa sen ısıtabılıyomusun aracı ? dıgıtal klımamı yoksa normalmi?
Benimkide normal direk cama veriyo daha öle aman aman soguk görmedim cama verdigim sıcaklık yetiyo şimdilik ama sonra yetmeyecegi kesin![]()
baska bu sorunla karsılasan yokmu beyler yardımlarınızı beklıyoruzzz
dijital klimalarda hareketli havalandırma kapakları mevcut bunların dişlilerinde sorun çıkabiliyor ben aracımı mayısta almıştım kış gelene kadar bir sorun hissetmemiştim fakat ne zaman kış geldi ayak kısmında soğuk yeller esiyordu üstten sıcak veriyor alttan soğuk garanti kapsamında olduğu için servis ayak kısmındaki elektrikli havalandırma kapağını ücretsiz değiştirmişti.
1.3 MJ 75 BG 3.3lt/100Km
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri