hayret birşey ? reklam amaçlı olsa idi farklı davranırdım? herşeyden kıl kapıyorsun? TŞK etmekten bile.....................
Florya Özkar otoya 10000 bakımı ve davlumbazdaki sorunumla ile ilgili alakalarına teşekkür ederim...... ŞİMDİ Mİ OLDU ??????
hayret birşey ? reklam amaçlı olsa idi farklı davranırdım? herşeyden kıl kapıyorsun? TŞK etmekten bile.....................
Florya Özkar otoya 10000 bakımı ve davlumbazdaki sorunumla ile ilgili alakalarına teşekkür ederim...... ŞİMDİ Mİ OLDU ??????
Konu Linos tarafından (31/07/2007 Saat 14:15 ) değiştirilmiştir. Sebep: Flood!
Hayır hem özel msj atıyorsun oraada sana gerkli izahı yapıyorum bir de buraya yazıyorsun
Ben genelleme yaptım sen neden üstüne alınıyorsun birebir söylemedim burası bir paylaşım forumu ve senin yazdığın paylaşmakla ilgisi yok teşekkür edrim bitti ,Yazarsın altına bundan şundan dolayı teşekkür ederim ,Diğer arkadaşlarda bundan faydalanır bir paylaşım olur belki önemli bişidir başkasının işine yarar bu şekilde davranmak yanlış . birde bu kıl kelimesini iade ediyorum bu kıllık değil örnektir diğerlerine ön ayak olmak için yazılmıştır ...
Lütfen kurallara uyalım......
konuyu sabah okuduğumda neden teşekkür ediyor acaba düşünmeden edemedim..acaba kaza yaptı,sonrasında ilgilendikleri içinmi, bakımmı yaptırıldı, yada nebiliyim ne oldu diye düşündüm işte..ama paradiselost benden hızlı davrandı ve malum soruyu sorarak merakımı giderdi..ama reklam gibi olmuş yorumu yaptığımı saklayamayacağım doğrusu...
arabam henüz 10000 e gelmediama siteden bakım yazılarını yakından takip etmeye çalışıyorum kiii o gün geldiğinde en çok memnun kalınan yeri seçebileyim
çünkü sürekli farklı işlemler yapıldığını okuyoruz ve herseferinde değişik yorumlar geliyor rutin bakımlar hakkında..
neler yapıldı, nekadar ödedin , detaylandırabilirmisin?
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri