Dizellerde 10 bin bakımında;
yağ
yağ filtresi
hava filtresi
polen filtresi
sadece bu 4 ü değişiyor çok ciddi rakam bence kendinize daha iyi bi yetkili servis bulun
arkadaşlar babamın demesine göre yıllık ve 10.000 bakım yapmışlar ondan pahalı olmuş servisin adıda mavişehir enriko aliberti bu gidişle 2.senesinde servis yerine sanayiye gideceğiz sanırsam.
Dizellerde 10 bin bakımında;
yağ
yağ filtresi
hava filtresi
polen filtresi
sadece bu 4 ü değişiyor çok ciddi rakam bence kendinize daha iyi bi yetkili servis bulun
Türkiye'de çok yakan araba yoktur kol gibi vergi geçirilmiş pahalı benzin vardır
baya pahalıya yaptırmışsın 20000 binde bir bakım yapılan araçlara o fiyat istenir 10000 bakımı için maksimum 200 tl servislere önceden fiyat hakkında konuşmazsan fatura baya kalabalık geliyor 10000 km için klima bakımı gereksiz büyük ihtimalle kilima bakımı dedikleri şöyle bir bakmışlardır soğutuyormu diye![]()
evet bu bakım biraz kazık oldu artık geri gelmez bundan sonraki bakımda iyice araştırıp öyle yaptırmak gerekecek yoksa bu bakım ücretleriyel batarız biz
Aşırı pahalı...
Sen forumdan atilmamismiydin atilan kisinin tekrar giris yapmasida yasak diye biliyorum
GT-N7100 cihazımdan 2 ile gönderildi
Dizel 95 beygir 30 bin olmak uzere, yag degisimi yag filtresi ve hava filteri icin 180-200
Den asagida fiyat bulamadim.daha uygun yetkli servis onerisi olan varmi
yetkili servisse o fiyat iyidir
herkese merhaba,
1,3 evom var şuan 9700 km'de yıllık bakım mı yoksa 10000 bakımı mı yaptırmalıyım aralıkta senesini dolduruyor.
yıllık yapıyolar 400 lira![]()
Kadir, dizellerde 10000kmde 1 sadece yağ+yağ filtresi değişimi var.Senin aracın hem bu kmye hem de 1. yılına yaklaştığı için yıllık bakım yaptırman gerekiyor.Aksi halde şimdi sadece yağ+yağ filtresi değişimi, Aralıkta da buna ilaveten hava-polen filtresi değişimi ve görsel kontrolleri içeren yıllık bakım yaptırmalısın ki bu da pek mantıklı değil...
C.tesi günü 'in orada 10.000 bakım Engin kardeşim 145 TL ücretle yaptırdı...
Kadir, eğer ki 180TL ödeyip yıllık bakım gibi görünecekse sıkıntı yok
Bazı arkadaşlarımıza mjtd 10000kmde yağ ve yağ filtresi değiştirilip yıllık bakım diye 300TL 400TL gibi faturalar çıkmıştı bu yüzden dikkat etmek lazım.Yıllık bakım, periyodik bakım ve 10000lik yağ değişimi (sadece dizeller için) farklı şeyler...
Evet. Cumartesi ilk bakimima girdim. Hava filt.+Yag+ Yag filit+ bir yerleri temizlemek icin sivi 181 tl'ye yaptirdim. Yillik bakim gibi gorunecek.
fiyat çok fazla..Hiç normal değil yani.
This is not personel, just business..
Geçen cumartesi ben de Samsun Birmotta 220 tl'ye yaptırdım.Ama 30 tl motor detaylı temizleme ve koruma var içinde yani 190 tl bakımı tutuyor.Motor kaputunu açıp baktım motor parlıyordu.Herhalde kimyasal bir madde ile kaplamışlar sağı solu...?
arkadaşlar merhaba. benim aracım punto evo 1.4 fire active benzinli. şuan 10.280 kmde. daha bakıma götürmedim. acaba 10 bin bakım benzinlide nekadar ?
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri