Yan ayna kapaklarımın boyanmasında bana yardımcı olan Abime Çok TEŞEKKÜR EDERİM.
Abicim çok saol Allah razı olsun.
Harun çok güzel oldu, Güle Güle kullan...
Bence de hem anten hem de ayna kapakların güzel oldu.Güle güle kullan Haruncuğum.
bende günü birlik ankara ziyaretimde beni kırmayıp bi-xenon montajımı büyük bir titizlikle yapan abime çok teşekkür ederim. (her ne kadar 17:30 da ankaradan çıkıp sabah 7 de istanbul'a varmama sebep olan karayolları v.b. yolun kapanmasıyla ilgili kim varsa en derin saygılarımı sunarken bi-xenon'la yolculuk oldukça keyifliymiş, yol vermek istemeyen sol şerit müdavimleri için caydırıcı bir opsiyon oldu)
sadece o değil tabi, tuncay abi, harun, engin, ismini hatırlamadığım başka kim varsa; sizlerede çok teşekkürler
selahattin abiye ayrı bir paragraf yazayım; beslenme saatinde ki üstün başarısından ötürü sanada teşekkürler abi (sonra alınma abi, bak ayrı paragraf açtım sana)
en kısa zamanda tekrar görüşmek ümidiyle...
o değilde spoiler ne oldu![]()
abi o esnada sen yoktun, giderken en çok sana teşekkür ediyorum demiştim abiye, selahattin abi'de ne yani biz bişey yapmadık mı diye latife yapmıştıoradan çıktı o mevzu. yoksa kimsenin hakkını yiyemem çok güzel bir misafirperverlik örneği sergilediniz. dönüşte arkadaşımla konuşuyorduk keşke biraz daha yakın olsakta sürekli gelsek diye
Dün sağolsun abi bütün yapıcaklarimiza fazlasıyla yardımcı oldu çoğunlukla kendisi yaptı öğlende selahattin abi ve tuncay abi sağolsun yemek olayını hallettiler. abime tekrardan teşekkürler chucky ve jumanjinin resimlerini akşam eklerim iki arabayi yıkayıp resimledim
Ayrıca dün gelen arkadaşların abilerimin ayaklarına sağlık katılan herkese teşekkürler![]()
Konu Moderatör tarafından (08/10/2012 Saat 13:07 ) değiştirilmiştir. Sebep: flood yapmayınız forum kurallarına uyunuz..
Türkiye'de çok yakan araba yoktur kol gibi vergi geçirilmiş pahalı benzin vardır
B..a kıvranıyorum gerçekten dahamı kıvranayım insan ev.....a kıyarmı????
Ellerinden öperım abıcım canın sağ olsun sen degerlısın benım ıcın bılıyorsun.
cumartesı kısmetse yanındayım lastıkler ıcın bı engel cıkmassa tabı
kardesım geldıgın ıcın ayaklarına sağlık mutlu oldum senı tanımaktan
yanlız yıkamaya bozuk para atmamısın senı arıyorlar![]()
Konu Moderatör tarafından (08/10/2012 Saat 13:07 ) değiştirilmiştir. Sebep: flood yapmayınız forum kurallarına uyunuz..
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri