Sayfa 1/2 12 SonSon
29 sonuçtan 1 ile 20 arası

Konu: Kemal oto teşekkür

Sinan ÖZCAN
    sinan1907 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Orleans Mavi
    Plaka
    06 SC 970
    Edilen teşekkür: 11

Standart Kemal oto teşekkür

Yaklaşık 45 gün önce kemal oto'nun sahibinden.com da grande punto sis farı ilanını gördüm. telefon ettim yeni sipariş verdik 1-2 güne en geç haftaya gelir dediler. haftaya aradım valla işte bizde bekliyoruz dün gelmesi lazımdı gümrüğe takılmış da ama kesin bugün yarın gelicek liste yaptık hatta gibi şeyler söylediler. bende o zaman telefonumu bırakayım da gelince arayın bekliyorum dedim. aradan 45 gün geçti ben arada yine aradım tabi ama yok.. madem elinizde yok bu kadar insana mahcup oldunuz getirtemiyorsunuz vermeyin ilanını. insanları bekletip vaktini aldığı için kemal otoya teşekkürler...

Ozan K
    OzzY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Granit Gri
    Plaka
    35HK***
    Edilen teşekkür: 2813

ellerinde olmayan sebebler var demekki, kimse müşterisini mağdur etmek istemez.
    Ne Mutlu Türküm Diyene!

3. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Serkan Küçük
    serkankucuk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 410

evet kemal oto (mehmet abi) bilerek ve isteyerek öyle bir şey yapmaz zaten, elinden gelen bir şeyler olsa emin ol yapardı... belki ona da birileri her gün aynı şeyleri söylüo bugün gelecek yarın gelecek gibi...

5. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Ümit Coşkun TURUCA
    Emekli Moderatör GP COSKUN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 6069

mehmet çok kişiye parça verdi temin etti
    kimseyi bugüne kadarda bilerek mağdur ettiğini görmedim
    muhakkak bu konuyla ilgili geçerli bir sebebi vardır
    zaten yazdığınız mesajı okuyunca sizden çok üzülecektir

Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )

7. Bu mesajı için 2 kişi GP COSKUN'ye teşekkür etti:

Mehmet Özcan
    Basın-Yayın Sorumlusu femoli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    YMS
    Edilen teşekkür: 7336

Alıntı sinan1907 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yaklaşık 45 gün önce kemal oto'nun sahibinden.com da grande punto sis farı ilanını gördüm. telefon ettim yeni sipariş verdik 1-2 güne en geç haftaya gelir dediler. haftaya aradım valla işte bizde bekliyoruz dün gelmesi lazımdı gümrüğe takılmış da ama kesin bugün yarın gelicek liste yaptık hatta gibi şeyler söylediler. bende o zaman telefonumu bırakayım da gelince arayın bekliyorum dedim. aradan 45 gün geçti ben arada yine aradım tabi ama yok.. madem elinizde yok bu kadar insana mahcup oldunuz getirtemiyorsunuz vermeyin ilanını. insanları bekletip vaktini aldığı için kemal otoya teşekkürler...
    Sevgili sinan icindeki sis ozlemini anladigimdan bir sey demek istemiyorum ama sunu soyleyeyim eger elimizde var olupta vermiyorsak yada parani alip urunu vermiyorsak haklisin sonuna kadar ama ben su an icin sadece liste alabilirim ve senin gibi 25 e yakin sis siparisi veren musterim mevcut kimseye zorla benden alacaksiniz beni bekleyin kapora verin demedim isterseniz hesabiniza nere uygun gelirse pek tabikide oradan alabilirsiniz .bu yazdiginiz konuyu ben magdurluk olarak gormuyorum .bana urun gelirse pek tabikide en kisa zamanda siparisleri dagitacagim ..

Kimseden alinan bir kaparo yada buna benzeri bisi yoktur sadece urun geldiginde bilgilendirme amacli telefonlar alinmistir . Bende isterim ki sen ve senin gibi sevgili uyelerimiz sis lerine kavussun ama malesef bu parti biraz sorunlu oldu lutfen kusura bakmayin

Trc marka yada china isi bir marka daha mecut o urunden temin edebilirm ama kalite olarak kendi sattiklarimizin yanindan gecmez cam ve plastik kalitesi cok kotu sizlere mahcup olmamak icin onlardanda gonderebilirdim ama yapmiyorum illaki isteyen fark etmez diyen varsa bana ulassin yardimci olayim ....

Hepinizi anlayisinizdan dolayi tesekkur ediyorum ..

Femoli, kemal oto ceo ' su
    Konu femoli tarafından (08/08/2010 Saat 11:33 ) değiştirilmiştir.

9. Bu mesajı için 5 kişi femoli'ye teşekkür etti:

Eser Özveren
    eser1959 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    34US043
    Edilen teşekkür: 8

stoğunda olmayan bir malın reklamını vermek,hangi akla hizmet acaba

deniz cesur
    coolsea - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Muğla
    Rengi
    Orleans Mavi
    Plaka
    48VN237
    Edilen teşekkür: 24

Alıntı eser1959 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aynı sitede bende ürün satıyorum bazen ürünü elden satıyoruz,ilan orda kalıyor,burda art niyet aramamak gerekiyor.kemal oto nun uyguladığı fiyat politikası ve gösterdiği ilgiyi sanmıyorum diğerleri göstersin,konuya tek taraflı bilmeden yorum yapmışsınız

12. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Yasemin ŞENŞATIR
    JASMINE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Arizona Bej
    Plaka
    35 EF 585
    Edilen teşekkür: 4817

Eser Bey,

Mehmet bu işi sürekli yapan bir arkadaşımız. Yani elindeki malzemeleri elinden çıkartmak için forumda ilan açan bir kişi değil. Bu ürünlerin satışı süreklilik arz ettiği içinde ilanının sürekli açık olmasını mantıklı olduğunu, bunun altından başka şeyler aramanın yanlış olduğunu düşünüyorum. Kaldıki ülkemizde gümrük işlemleri dışarıdan gözlemlendiği gibi çok rahat bir şekilde gerçekleşemiyor maalesef. Ürünler ile ilgili extra bir inceleme istenirse ki bu tamamen memurun iyi niyetine kalmış bu muayene ve test süresi bile uzayıp gidiyor. Aynı şekilde sipariş verenlerden biriside benim. Femoli ile yaptığım görüşmede aksaklıkların olduğunu öğrendim ve bekliyorum.

Bu güne kdarda bize yardımlarından ötürü teşekkür ederim kendisine.

14. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Tolga Budak
    GPtuning GünahsizSeytan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kayseri
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    38 LT 206
    Edilen teşekkür: 404

Alıntı coolsea Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aynı sitede bende ürün satıyorum bazen ürünü elden satıyoruz,ilan orda kalıyor,burda art niyet aramamak gerekiyor.kemal oto nun uyguladığı fiyat politikası ve gösterdiği ilgiyi sanmıyorum diğerleri göstersin,konuya tek taraflı bilmeden yorum yapmışsınız
    Orda ilan kalıyor diye birşey yok sizler kadar bizde kullanıyoruz o siteyi pasifyap özelliği var bu işlem en fazla 1 gün sürüyor bence liste yapma olayı insanları kendinde tutma cabasıdır, ilk defa mı sis satıyor ilk defa mı getirtiyor ? burda eleştiri yapan insana ilk aradığında 1 ay kadar sürer dese beklermiydi o insan ?

Tek taraflı düşünme anlayışı bu forumdamı farklı ?

Bende mehmet abiyi severim kendisinden ürün alırm bi sorum olduğunda sorarım bi sıkıntı yasamadım.. Kendiside verdiği cevapla eleştiriye acık olduğunu ispatlamış tek taraflı düşünmemiş ama diğer abilerim ablalarım ne yazıkki aynı özveriyi gösterememiş...

ismail DEMİRCİ
    Bravo07 style07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Antalya
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    07 ACY 50
    Edilen teşekkür: 188

Aynı sislerden birkaç ay önce bende aldım ve mehmet'in bana söyelediği tarihte elime ulaştı bende diğer arkadaşlar gibi mehmetin elinde olmayan sebeplerden dolayı kaynaklanan bir sorun olduğuna eminim ayrıca mehmet arkadasım sadece satmakla kalmayan ve olası sorunlarımızda da yardımcı olan bir arkadaşımızdır kendisine gösterdiği ilgi ve alaka için teşekkür ediyorum.

17. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Mehmet Özcan
    Basın-Yayın Sorumlusu femoli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    YMS
    Edilen teşekkür: 7336

Eser bey urunu surekli gelen ve biten bir urun urunu satmak bir yana o ilan urunun reklaminida yapmis oluyor hem ilanim orada online olmamasini kimseye hesap verilecek bir sey oldugunu sanmiyorum Dedigim gibi isteyen telefon acar sorar urun varsa elimizde alir yoksa bekler

Alıntı GünahsizSeytan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Orda ilan kalıyor diye birşey yok sizler kadar bizde kullanıyoruz o siteyi pasifyap özelliği var bu işlem en fazla 1 gün sürüyor bence liste yapma olayı insanları kendinde tutma cabasıdır, ilk defa mı sis satıyor ilk defa mı getirtiyor ? burda eleştiri yapan insana ilk aradığında 1 ay kadar sürer dese beklermiydi o insan ?

Bende mehmet abiyi severim kendisinden ürün alırm bi sorum olduğunda sorarım bi sıkıntı yasamadım.. Kendiside verdiği cevapla eleştiriye acık olduğunu ispatlamış tek taraflı düşünmemiş ama diğer abilerim ablalarım ne yazıkki aynı özveriyi gösterememiş...
    Sevgili tolgacim urunun bir ay degil bir bucuk ay gelmeyecegini yada gumrukte problem olacagini soyleyen bir muneccim olsaydi emin ol soylerdim bu hafta cikiyor bu hafta gelecek denilince bende ister istemez karsi tarafa o sekilde yansitiyorum kimseyede bir ayip yaptigimi dusunmuyorum

Boylelikle kimin hangi mantikla hareket ettiginide ogrenmis oldum tesekkur ediyorum

Konuya son msj konunun kitlitlenmesini rica edecegim bundan sonra cunku yeterli axiklama olacaktir ..

Arkadaslar sis ilanim orada kimseye zorlada bisi satmiyorum isteyen bekler sis alir isteyen baskq yerlere sorar beklemez yani kimse kemal oto ilaninvar getirmedi bana yanlis yapti yada kelimeleri baska yerlere cekerek hangi akla hiz vs demesin burada elimizden geleni yapmaya sizlere en kaliteliyi en ucuza satma amaci guderken bu tarz konularla ve konu sapmalari ile laf dondurmeyelim .ciddi anlamda sorunu olan lutfen beni arasin 0506 432 80 02 ..

19. Bu mesaj için teşekkür edenler:

ZAFER MUTLU
    zafermutlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Sinop
    Rengi
    Evo Siyah
    Edilen teşekkür: 445

ne güzel bir hizmet bu bence.. spoiler istedim gönderdi mehmet bey illakide benden al demediki benim aklıma yattı aldım. büyük kolaylık bence. şöyle tabiki herkes beklemez istedigi yerden alır. sadece mehmet beyde degil sitede olupta bu işlerle ugraşan başka arkadaşlardan da alabilirim.. şimdi de araba gelsin bir inceleyim %90 xenon da mehmet beyden alacam.. esnaflıkta her müşteri memnun edilemez vede müşterininde satıcı seçme hakkı mevcuttur saygılar...

21. Bu mesaj için teşekkür edenler:

deniz cesur
    Nereden
    Muğla
    Rengi
    Orleans Mavi
    Plaka
    48VN237

aynı zamanda bu ürünü satıyorsam elimde kalsın kalmasın ,ilanıda kaldırmam,zaten alıcı sorar varmı stoğunda?satıcı şu an yok der .satıcı listesine ekler ürün geldiğinde haber verir,ve yazdığım bu dialog ta herhangi bir kusur görmüyorum.zaten olayda bu şekilde gelişmiş....mehmet arkadaşımız tabiki eleştireye açık ,,bence esas burda sorun kişilerin üslübu ,ölçü ve seviye olunan herheyerde uzlaşmada olur.sanırım yine abilerini ablalarını anlamadan yorum yapmışsın.

https://www.kitapdenizi.com/kitap/20...nler-Icin.aspx
    Konu coolsea tarafından (08/08/2010 Saat 14:08 ) değiştirilmiştir.

23. Bu mesajı için 2 kişi coolsea'ye teşekkür etti:

Tolga Güçlü
    Şanslı ve Hızlı Üye tolgaank88 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    06 BE 24**
    Edilen teşekkür: 707

bu işler güven meselesi
    bu sis belkide 10 yerde satılır ve anında verilir ama ben gerekirse 2 ay bekler yine mehmet abiden alırım
    daha önce herseyimi mehmet abide yaptırdım daha da yaptıgı işin arkasında durmadıgını gormedim.ben suan bişey yaptırcak olsam gerektigi kadar bekler mehmet abide yaptırırım sizede nacizhane tavsiyem bu yonde olur.
    suan cogu mod-aksesuar firması elinde mal bulundurmuyor gecikme olması gayet uzucu ki eminim mehmet abide buna çok uzuluyordur bi yerde ekmek parası insanların ama bazen insanın elinden gelmeyen şeyler oluyor

25. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Yasemin ŞENŞATIR
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Arizona Bej
    Plaka
    35 EF 585

Tolga'cım olaya tek taraflı baktığımı düşünmüyorum. Bende aynı ürünü bekliyorum ancak elde olmayan sebeplerle gelmiyorsa bu ürün bunun içinde konu açıp sitem etmiyorum. Ben bunu bu şekilde yazdım ancak sen ne şekilde yorumladın bilemiyorum. Belkide olaya tek taraflı bakan sensin ne dersin?

27. Bu mesajı için 3 kişi JASMINE'ye teşekkür etti:

Tolga Budak
    Nereden
    Kayseri
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    38 LT 206

deniz cesur
    Nereden
    Muğla
    Rengi
    Orleans Mavi
    Plaka
    48VN237

Bunu oynarken birde suna tıklayın yardımı olur

Saygı - Vikipedi
    kitabı sana tavsiye ettik.akıl oyunu değil.anlama yeteneğini geliştirme kitabı,,onu bile anlamadın.pess
    Konu coolsea tarafından (08/08/2010 Saat 14:46 ) değiştirilmiştir.

30. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Tolga Budak
    Nereden
    Kayseri
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    38 LT 206

kitabı sana tavsiye ettik.onu bile anlamadın.pess

Benim ihtiyacım yok, siz bi kac gün daha oynayın en iyisi bu kitabı ayrıca içinde akıl oyunları var sen ne tavsiye ettiğini bile bilmiyorsun kitap bittikten sonra bide pskolog öneririm ben sana

Konu GünahsizSeytan tarafından (08/08/2010 Saat 14:58 ) değiştirilmiştir.

Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır. Ziyaretci046 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 0

sevgili ustalar sakin olalım alt tarafı bir sis farı geldiğinde herkes takar arabasına gecesi gündüz olur

Yasemin ŞENŞATIR
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Arizona Bej
    Plaka
    35 EF 585

Sinan bey bu konuyu açarken konunun buraya gelmesini istememiştir herhalde. O nedenle bir birimizi daha fazla kırmamak ve incitmemek için daha fazla mesaj yazılmamasını rica ediyorum lütfen.

34. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Sayfa 1/2 12 SonSon