bugün 2010 32000 km de olan evo active dizel aracımı kampanyadan faydalanıp takasa sokmak istedim. 2. el görevlisi (güya) bana verdiği fiyat 22,500 24,000 e kendi satabilirmiş. araçlarımızın ikinci elinin düşük olmasının en büyük sebebide işte budur bence adamın suratınada söyledim özür diledi. bende gittim başka bir bayiye anlaştım haftaya insallah lounge fire duologic alıyorum. bu arada aracın ilan numarası 98737077
Konu ozmenomer tarafından (15/09/2012 Saat 18:38 ) değiştirilmiştir.
siz kendi aracınızı bayiye mi verdiniz tekrar yoksa vermeden mi satışa çıkardınız?
HONDA CIVIC 1.6 i-VTEC Premium Eco Otm ile yollarda..
Bayiyle anlaştım kapora verdim internet ilaninida kırdım kendim satarsam sattım yoksa çarşamba falan veriyorum bayiye
O halde ilanlar bölümünde ilanınızı paylaşın ki arkadaşlar görsün belki forumdan alıcı çıkar.. en kötü ihtimalle bayiye vereceğiniz fiyata bir başkasına verin en azından birine faydanız dokunur.. Bayiye kar ettirin tabi ama baktınız olmuyor en azından birinin hayır duasını alırsınız.. yeni aracınız içinde şimdiden hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız güzel günlerde kullanmayı nasip etsin Allah..
HONDA CIVIC 1.6 i-VTEC Premium Eco Otm ile yollarda..
evet bende baktım yok henüz ilan.
yav bende anlamadım hala onay sürecinde demekte sahibinden bile istemiyor satmamıfiyatı ben burdan diyim bayi 26,500 e sayıyor
Açılıyo ama hala onay sürecinde diyor..
Hayırlı satışlar..
Yuh bayinin verdigi fiyatlar arasındaki ucuruma bak yuh diyorum 4 bin lira ucurum var
hayırlı uğurlu olsun hocam dizelden benzinliye geçmek kolay bir karar değil..
Hayirli satislar. Yeni araci kac paraya aliyorsunuz?
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri