Selamlar,

Bu sabah işe giderken İzmir bornovada Ankara caddessi üzerinde sol arkadan ford kargo kamyon çarptı ve kaçtı. Herif frene değil kornaya bile basmadı...

Büyük ihtimalle uyuduğunu düşünüyorum. Ben sağ şeritten yola giriyordum kamyonda orta şeritteydi. Sonra bi anda sarsılmayı hissettim ve aracımın önü sağa doğru savrulmaya başladı. Toparlayınca bu sefer ön kısım sola doğru yani kamyon tekerinin altına doğru kaymaya başladı. O anda direksiyonu sağa kırıp gaza yapıştım önümü çevirdim. Burada asr olmasaydı büyük ihtimalle patinaj yapıp sola kaymaya devam edecektim ve motor kısmı kamyonun altında kalacaktı. neyseki kurtardık kenarda durdum ben tam o turuncu çubukların üstünde.

Kamyon şöförü uyanmış olacakki klendisini sol şeride atıp bastı gitti Plakası 35FA2809 Polisi çağırıp zabıt tutturdum. Kaza tutanağını yarın tepecikteki merkezden alabileceğimi söylediler.

Kaskom var (Yapıkredi) servis tutanak olamdan başlamam dedi. 3. sanayide rot balansa gittim sol arka tekeri ölçüp biçtiler bi problem yok dediler.

Şu anda sol arka kapı, sol arka çamurluk göçük ve çizik sol ön kapı ise sadece çizik.

Arabayı daha salı günü almıştım çok moralim bozuldu şimdi...

Hangi servise götürsem, birmot iyimidir?

Not: Araç yürür durumda yürüyen aksamında problem yok. tahminim saçlar değişecek boya pasta cila çekilip teslim edilecek. umarım çok uzun sürmez yapılması.