Alıntı ZAK1980 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Uğur yasal olarak sıkayetcı olup aracının masraflarını karsı taraftan ıste kendı kaskonu ortaya sokma bırak aracının tum hasarını karsı taraf odesın bırde hatırlatma aracını yenı almıssın arkadasım karsı tarafa DEGER KAYBI DAVASI acman durumunda buyuk ıhtımal aracının degerının %25 oranında bır tazmınat talep hakkın var yanı aracını 30. bın tlye almıssa karsı taraftan 7.500 tl cıvarında bır tazmınat alırsın almalısınkı ökuz uyumadan arac kullanmayı ogrenıp ınsanların hayatını teklıkeye atmasın .
Deger kaybı olayını kasko acenten ıle veya bır avukat ıle gorusebılırsın acentan bılıyordur kesınlıkle gecmıs olsun bu arada
Zeynel abicim doğru o olay, ilk kazada %25 sonraki kazalarda %10 isteyebiliyorsun çarpıp kaçma olaylarında.

Geçmiş olsun öncelikle, mahkemeye başvurup değer kaybı davası açtırın, plakadan tespit isteğinde bulunun, kendisine bir icra takibi gittiğinde bu paranın nasıl ödeneceğini düşünerek kamyonu mu satar artık başka bir şey mi yapar bilmiyorum

Canınızı sıkmayın, ben buradaki Birmot'a gittim(istinye'ye) gayet iyilerdi; ama İzmir'de oto'yu genelde öneriyorlar(bir gün izmir'e gittiğimde kendisi ile de tanışma fırsatım olur diye umuyorum ) oraya da bir gidebilirsiniz