40000 bakımını mart ayında yaptırmıştım. Aracımın garantisi geçen ay bitti. şuan için yağ ve filitreleri değiştirsem yeterlidir umarım.
5 yıl veya 120.000 km den önce değiştirilen triger bence ziyan.Fiat'ın servisleri bu riskleri göze alarak bu süreleri ve km leri vermiştir diye düşünüyorum.
bizim aracların triger seti ne kadar bilgisi olan varmı.
bana servis baskı balata ve triger degişimine ortalama 1400tl cıvari fiyat verdiler.
doğrudur abi cok ucuk fiyatlar veriyorlar malesef.parcaları bulabilecegim uygun yer bulabilirsem degiştirmeyi düşünüyorum degişim zamanı geldi artık..
O değilde sanırım benim 30 yaş bakımım geldi. Sol gözüm şişti hastanlerden randevu alamıyorum![]()
Geçmiş olsun, bu ara virüsmüdür nedir çevremde 1-2 duydum bu olayı, göz kapağı şişiyor. Eğer sizin de göz kapağınız şiştiyse erken müdehale edin. Sonra şişlik inince mercimek büyüklüğünde bir kitle kalıyor geride ve geçmesi uzun sürüyormuş. Ya da cerrahği müdehale ile alınıyormuş.
Arabanin karter korumayi falan Bostanci Vedat Oto'dan almistim daha uyguna. Ama bazi parcalar servisle ayni oluyor orijinal oldugu icin hic indirim yok neredeyse.
Fire motorlarin bujiler baya ucuz orijinali mesela parcacida; ama bizim araclarin bujiler laser kesim iridium oldugu icin disarida da serviste de ayni fiyat mesela.
Gecen avadanlik sordum serviste 175TL idi, parcacida da ayni fiyat. Rezistor, buji vs gibi parcalar orijinal istersen ayni fiyat oluyor neredeyse servisle. Iste davlumbaz karter koruma vs bunlar yari yariya farkediyor.
Oz Büyücüsü
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri