Alıntı Hutne Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
medos foruma sponsor zaten, reklam banneri veriyorlar. sorularının cevabına burada muhattap bulamayabilirsin ama ben çekmeköyde oturuyorum, ary faciasından sonra göztepe, arma, os-ka, maltepe birmot'u atlayıp oraya gittim tavsiye üzerine. her seferinde de memnun kaldım, servis danışmanları olsun, müşteri ilişkileri olsun son derece ilgililer. serviste doğan usta var, biraz mizacı sert görünüşlü ama işinde iyi olduğunu düşünüyorum, sadece aksesuar bölümündeki engin'le sohbet etmek için bile gidebilirim
Alıntı ozdem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bence Göztepe Oto'dan memnun kalacağından eminim...
Çok eski ve çalışanları vs. hepsi çok ilgili, düzgün...
Ben de eskiden Arma Oto'ya gidiyordum ama bir kaç olaydan sonra tövbe ettim ve sonrasında Göztepe oto dan başka hiç bir yere gitmiyorum.
Forumda Göztepe Oto'ya giden üye de çok var zaten ve şimdiye kadar kimseden
bir şikayet gelmedi...

Teşekkür ediyorum bilgiler için. Arma Oto maalesef aracı oradan aldım diye oraya gidiyordum fakat benimde hiç hoşuma gitmeti artık yoğunluktan mı başka birşeyden mi çok ilgisiz ve baştan savma iş yapıyorlar. Boya işçilikleri çok kötü. Artık mücadele etmektende sıkıldım. Göztepe otoya bir gideyim eğer orasıda beklentimi karşılayamazsa medosu denerim. Dediğim gibi yakın olması büyük avantaj Göztepenin.