Kimse yazmamıs bari ben yazım belkı bırının işine yarar.Birmot zincirlikuyuda yaptırdım sağolsunlar iligililerdi 350 tl tuttu.
Merhaba Arkadaşlar
Grande Punto 30bin km bakımı geldi 20bin km Zincirlikuyu Birmod da yaptırmıstım 400 TL aldılar hava filtresi yag vs değişimi oldu bana biraz falza gelmişti 30bin bakımı ne kadar tutuyor bilginiz varmı önceden bir araştırayım dedim bu sefer gitmeden?
Teşekkürler.
Kimse yazmamıs bari ben yazım belkı bırının işine yarar.Birmot zincirlikuyuda yaptırdım sağolsunlar iligililerdi 350 tl tuttu.
1 ay önce Bursa Birmot 180 liraya yaptırdım , sizin neyi değiştiriyorlarda 30 bin bakımda bu kadar tutuyor.
-hava filtresi
-yağ filtresi
-yağ
-mazot filtresi
-motor iç temizleyici
-cam suyu
2010-Nisan , Punto Evo 1.3 Multijet Dynamic
Araçlarımızın periyodik bakımı 20000kmde bir, 350-400 tl arasında değişiyor ekstra bir masraf yoksa.her 10000kmde yağ ve filtreler değişiyor 160-190 arası sanırım.
Kısaca 30000 bakımı 180 tl civarında olmalı
bakımlar 20 000 km de bir yapılır. aradaki bakım deninen şeyer sadece yağ ve filitre değişimidir.garantinizi hiçbir şekilde etkilemez. mazaot filitresi değişmeniz gerekmez. o yuzden kendiniz dışrdada yaptırabilirsiniz.dışarı da yağ + hava filitresi + polen filitresi 130 tl civarı tutar.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri