Rica ederim Ümit abi. İşin aslı da şu, bu yer ile arkadaşım sayesinde sadece telefonda görüştüm. Daha kendim işlem yaptırmadım bile. Pazartesi yaptırıcam çünkü referansı iyi mekanın. Yetkili servisten yıllık bakıma 300 TL, sadece manifold temizliğine de 250-300 TL fiyat aldım. Aradım sordum, kendi istediğim marka yağ kullanılacak, aracımın başında durucam işlemler boyunca ve usta daha aracı görmeden aldığım fiyat box olarak 250 TL ( bakım-mafiold-egr beraber ). bende düşündüm box olarak bu fiyat tek kişi içinse adama desem anadolu yakasından 10-15 puntocu daha gelecek usta yap bişiler daha bize, 50 TL daha indirtsem çoğu kişinin 1 haftalık mazot parası.

Çünkü gördüm, 1 araca yay taktırmaya gelmiş 5 honda gördüm, kumandalı abart egzost yaptırmaya gelmiş 3 bmw e-30'cu gördüm. Beraber oldumu nasıl saygı gördüklerini, sürümden kazanan özel servislerin nasıl indirimler yaptıklarına şahit oldum ve burdakiler de faydalansın istedim o kadar.

bu kadar sert yapacak ne var anlamadım, sertlikse sonuna kadar! ama gerek yok,çünkü sebep yok. kallavi yorumu gülümsenerek yapılmış bir yorumdu gocunmanın da alemi yok!

neyse ben pazartesi gidiyorum bu kadar basit,ilgilenen bi öğren kardeşim ne kadara nasıl yapacak der ilgilenmeyen de okur okur başka bir konuya gider,o kadar.