Aracımın yağ bakımı gelmişti. Bugün Bolu Fiat Servisine gittim. Kampanya olduğunu söylediler:
-Yağ&Yağ değişimi
-Filtre Kiti (Yağ Filtresi, Hava Filtresi, Polen Filtresi)
-Buji&Buji Değişimi
İşçilik ve KDV dahil 1.4Fire aracım için 209 TL
1.3 Multijet için 199 TL
Bana uygun geldi hemen yaptırdım. Sizce Nasıl?
Kampanya 20 Hazirana kadar geçerliymiş...
Tipo 1.6 SLXie MPI & Grande Punto 1.4 Fire & Bravo T-Jet Dynamic
gerçekten çok güzel bakıyorlar ama uzaktan![]()
biz gp'yi çok sevdik
ben antalya birmotta yağ(opet fulltech 5-40)+yağ filtresi+hava filtresi+işçilik toplam 150 tl ödemiştim (polen filtremi yeni değişmiştim sadece o dağişmedi) 2 ay önce kampanya falanda yoktu..
Tüm Fiat servislerinde geçerli olan bir kampanyadır...
TÜRKİYE,ATATÜRK Ü ALLAH A BORÇLUSUN.GERİ KALAN HERŞEYİ DE ATATÜRK E......
SIZ ULKENIN SEREFINI KORUYUN...O SIZIN GELECEGINIZI KORUR..!!!!
Fiyat bence çok uygun. Aylar öncesinde aynı bakımı 370 civarı tutmuştu tabi müslüm abi sağolsun indirim yapmıştı.
ozgurcocuk
Selamlar,Filtre kitine mazotta dahilmi?Ben arma otoyu aradım 4 adet fitre dediler ancak bana inandırıcı gelmedi.Bildiğim kadarı ile mazot fitresi dışarıda ORJ 80 t civarı.Sizlerde Mazot fitresinden bahsetmemişsiniz?
Yeni konu açmak yerine bu konu üzerinden yazmak istedim. Arkadaşlar Fiat'ın yetkili servisleri arasında yer alan Akpınar Otomotiv'de kampanya var.
Hava filtresi, yağ filtresi, polen filtresi, yakıt filtresi + Motor yağı + Aydınlatma sistemi kontrolü + Aracın bilgisayara bağlanarak arıza uyarısının kapatılması ve/veya kontrolü + İşçilik = 195 TL. + %18 KDV ile 230 TL.
Bunun dışında motor yıkama, iç ve dış yıkama da ücretsiz. Ve ayrıca 20 nokta kontrolü + el freni ayarı + far ayarı da bu fiyatın içinde.
Akpınar Otomotiv'de Furkan Bey var. Dahilisi 122. Kendisi ile görüşüp konu hakkında bilgi alabilirsiniz.
Maslak yakınında ikamet eden, yolu o güzergaha düşecek olan ve yıllık bakımı da yaklaşmış bulunan arkadaşlarımıza duyurulur
Not: Kampanya bu ayın sonuna kadar geçerli!
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri