Alıntı askin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
öyle karamsar düşünmeyin...millet banada niye İ30 almadın diyor. ama bilmiyorlarki puntonun dengi İ20

ayrıca çok iyi servislerde var. çanakkaleye, kocaeli ve kastamonuyada gittim. kastamonu kadar müşteri ile ilgilenen servis görmedim. ellerinden geleni yapıyorlar(en azından içini rahatlatıyorlar)..müşteri ilişkisi çok iyi, işçilikde iyi, sadece bazen parça temininde sıkıntı yaşanıyor o kadar..
Siz çok şanslısınız,ben sorunları çözmek için araştırmacı servise denk gelirmiyim bilmiyorum.İlk servisim çözmek için sonuna kadar araştıran biryer değildi şimdi ikinci servisin yaklaşımını bekliyorum en son 2 servis daha kalıyor onlarada gideceğim bakalım hangisi daha ilgili göreceğim ama şu bir gerçek Genel Merkez oldukça duyarsız ve bana telf. ettiklerinde söylediklerini yapmadıkları için yalan söylediklerini düşünüyorum ve kesinliklede inancım,güvenim kalmadı.Bir müşteriye nasıl yalan söyleyerek başlarından savabiliyorlar anlamıyorum markayı kendileri kötülemiş oldukları gibi imajınıda kendileri zedeliyorlar ve insanlarımızın FIAT'a inancı güveni kalmıyor.