Alıntı occupyist Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Dün akşam seyir halinde iken aracım anlık bir silkeleme yaparak EOBD ışığı yaktı ve gösterge panelinde "motoru kontrol ettirin" yazısı çıktı. Araç 1.3 multijet diesel Euro 4 motor Grande Punto. Sorun üzerine bugün İzmit'te bulunan Fiat A.Ş.-Kocaeli Yılmazlar Otomotiv Tic.Ltd.Şti.'ye uğradım. Araç Examiner Smart isimli cihaza bağlandı ve arıza tespiti yapıldı. Neyse işlemin ardından "hata silme" işlem bedeli olarak fiş kesilerek 50 TL. ücret ödedim. Fatura istese idim 50 TL.+%18 KDV ödeyecektim. Aklıma takılan şu ki örneğin yine Kocaeli'de bulunan Fiat A.Ş.-Efsane Motorlu Araçlar da arıza silme işlem bedeli olarak 110 TL.+KDV isterken bu arıza silme işlem ücretleri normal mi? Bir de Kocaeli-Gebze'deki bir özel Fiat A.Ş. servisine uzun bir süre önce arıza silme işlem bedelini sorduğumda 80 TL.+KDV demişlerdi. Bu fiyatlar normal mi sizce? Yani yetkili serviste arıza sonucu belirlenen hatanın giderilmesi (onarım/yedek parça/işçilik) maliyeti ödenir ise cihazın makineye bağlanma ücreti alınmıyor. Fakat 2 dakika sürmeyen bir işlem için bu istenilen ücretlere ne diyorsunuz? Ben ilk kez aracımda EOBD uyarısı aldım. O nedenle daha önce böyle sorunlar yaşayan arkadaşlarımız var ise yorumlarını rica ederim.
ilk olarak arıza kodu neydi. Aracın çalışmasına etki edecek bir arıza kodu oluştuysa mutlaka bir sorun var demektir. Arıza silinerek sorun çözülmez. Ayrıca aracınızın arıza kodları için böyle sürekli olarak servise para vereceğinize ELM327 temin ederek kendiniz aracınız takip edin.