herkese iyi akşamlar. arabanın 30000 bakımını bugün yaptırdım. ya yeni konu açacaktım ki bu çok fazla konu kirliliğine neden oluyor ya da eski konu hortlatacaktım, onu da ben sevmiyorum, en son mesaj 2012 de yazılmış bende 2015 de yazıyorum arada sıkıntı oluyor. bu başlıkta biraz yanlış ama idare edin.
dediğim gibi arabanın bugün 30bin bakımını yaptırdım ama serviste değil sanayiye götürdüm. sanayide usta bulma işini sağ olsun birader halletti, bir kaç yere tlf etti. en sonunda birader bana şu numarayı ara sana arabanı nereye götürmen gerektiğini söyleyecek dedi.İyi ustayı bulmak için arada vs. vs. vs. ustayı buldum. ustam 30bin bakım dedim halederiz kolay dedi. bir tane gençten elemana söyledi.
yapılanlar.
yağ+yağ filtresi =90 lira
polen filtresi=20 lira
el emeği= 20 lira
toplamda 130 tl 30bin bakım halloldu.
usta(eleman) hava filtresini söktü baktı ki temiz, istesen değişmeyelim dedi, değiş gitsin dedim.
*
20bin bakımını serviste yaptırmıştım. sağ olsun işten anlamayan servis elemanları polen filtresini kelebek şekli verip takmışlardı. polen filtresini değiştiren eleman filtreyi görünce ustasına seslendi.-usta bak bak artık polen filtresini servis şekilli takıyor dedi.
bir yorum yaparsanız sevinirim yağ olarak castrol magnetec 10 w 40 kullandılar.
yağ almadan önce usta aranın lpgli olup olmadığını sordu bende lpgli dedim. o zaman en iyisi bu dedi.
heeeeee
aradan da cc işini sordum sen parçayı internetten al gel, takma işine uygun bir fiyata hallederiz dedi.
mevzu bu.
balatalara da baktılar servisin 30 bin km de değişmesi gerekir dediği balataları, usta :balataları ne zaman değiştiniz dedi bende daha değişmedim demekle hallettim.
Yer imleri